Trening - pytania / odpowiedzi

czarny171717 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.11.2012, 15:44    #1
Panowie pytanka:

1. jezeli zawodnik uczy sie indiwidualnej roli np. pom. odbierajacy pilke to uczy sie tylko roli? czy wzrastaja mu rowniez atrybuty adekfatne do uczonej sie roli?
2 waszym zdaniem ile czasu posiwecac treningowi przedmeczowemu i czy ma w ogole wplyw na pzebieg meczu? :cool:

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.11.2012, 15:49

Chris_Berk Partyzant

0
11.11.2012 16:04    #2
1. Ja rozumiem to tak, że wybierając zawodnikowi trening np. pomocnik odbierający piłkę(w Twoim przypadku) trenuje on atrybuty potrzebne do gry na tej pozycji. Czyli te które są zaznaczone ciemniejszym kolorem, gdy wybierasz instrukcje dla piłkarzy w taktyce. Dobrze kombinujesz.
2. Na początku sezonu(i gry) gdzie zgranie jest na niskim poziomie zmniejszyłem trening przedmeczowy, żeby skupić się na opanowaniu nowej taktyki. Dopiero gdy taktyka i wszystkie jej elementy będą na full, zwiększę trening przedmeczowy. Czy ma wpływ na przebieg meczu? Na pewno w jakimś stopniu jest pomocna. Grając przeciwko ogórkom, ćwicząc dzień przed meczem grę w ataku możesz rozbić rywali, z kolei grając przeciwko zespołowi który ma wysokich, silnych i dobrze grajacych piłkarzy głową,którzy są groźni przy stałych fragmentach, a ustawiając def. stałe fragmenty gry możesz zapobiec przypadkowej stracie gola właśnie w taki sposób.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.11.2012 o godz. 16:05

czarny171717 Partyzant

0
11.11.2012 16:16    #3
dzieki za 1 :P
pociagne jeszcze po 2 ;p zdaje sobie sprawe jak to dziala tylko w poprzednim fmie zdeczka to olewalem bo ustawialem na caly sezon zgranie i to przynosilo mi najwieksze efekty, w 13 natomiast jest roznie grajac z ogorami ustawiajac gre w ataku nie zawsze sie to sprawdza wiec pytam jak to sie u was sprawdza ;)

czarny171717 Partyzant

0
11.11.2012 16:18    #4
dzieki za 1 :P
pociagne jeszcze po 2 ;p zdaje sobie sprawe jak to dziala tylko w poprzednim fmie zdeczka to olewalem bo ustawialem na caly sezon zgranie i to przynosilo mi najwieksze efekty, w 13 natomiast jest roznie grajac z ogorami ustawiajac gre w ataku nie zawsze sie to sprawdza wiec pytam jak to sie u was sprawdza ;)

Chris_Berk Partyzant

0
11.11.2012 19:23    #5
Tutaj trzeba wiele czasu by stwierdzić czy to coś daje czy nie. Póki co nie gram w FM13 oczekując na łatkę, więc nie mogę jednoznacznie stwierdzić.

piotrp504 Partyzant

0
11.11.2012 21:40    #6
może ktoś mi poradzi
czy reżim treningowy z fm 12 podejdzie pod fm13
drugie pytanko jesli tak to gdzie wrzucić dodam że fm 12 wiedziałem gdzie ten rezim załadować
dzięki za odp
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

Chris_Berk Partyzant

0
11.11.2012 22:32    #7
Nie wiem czy zauważyłeś, ale w FM13 nie ma reżimów treningowych, czyli ''suwaków''. Trening polega na kliknięciu co dany zawodnik ma trenować. Tyle.

piotrp504 Partyzant

0
11.11.2012 22:37    #8
no dobra dzięki w takim razie jak ustawić potencjalne talenty typu no sanogo żeby kiedyś coś z nich wyrosło
dzięki za odp
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.