[quote="realma179"]Wiem już jak to jest z tym Falcao. Mianowicie w FM 13 do Realu może przejść każdy zawodnik Atletico. Mianowicie w FM 13 podzielono jak by największych rywali na trzy grupy : dużych, większych i największych. W przypadku Realu tymi pierwszymi są np. Bilbao, Bayern, Osasuna czy Valencia. Drugim jest właśnie Atletico, a największym rywalem jest Barcelona. Od tych dwóch pierwszych kategorii rywali da się normalnie bezpośrednio kupować zawodników, lecz od największego rywala, którym w tym przypadku jest Barca nie da się. Arda Turan czy Rami po dogadaniu się z Atletico od razu przychylnie reagują na możliwość gry w Realu, co było niemożliwe w FM 12. Jednak moje pytanie brzmi następująco, powiedziałeś że, jest coś takiego jak skala niechęci do klubu. Więc co mogę zrobić by np. taki Messi chciał w ogóle rozmawiać o transferze do Realu ? Czy chwalenie jego gry i przyjazne stosunki z jego managerem pomogą mi w tym, czy nie będą miały znaczenia ? Jeśli odszedł by od gdzieś do Anglii ( bo z Barcy siłą rzeczy go nie wyrwę ) to wówczas mógł bym go ściągnąć spowrotem do Hiszpanii ?. Podlizywał bym się mu i jego managerowi. Czy wówczas jego jak to wcześniej nazwałeś ( skali nienawiści do klubu ) zmalał by na tyle, że mógłbym mu zaoferować kontrakt ? Bo mi się jednak zdaję, że to wszystko jednak przez tą ,, nasi kibice odnoszą się do tego zawodnika z pogardą "
[/quote]
Hehe ale czemu chcesz mieć Messiego w Realu? To jest zupełnie irracjonalne. FM jest grą która ma być jak największym odwzorowaniem reczywistości, czy wyobrażasz sobie Messiego w Madrycie w realnym świecie?
Póki siedzi w Barcelonie to go nie wyciągniesz. Jeśli odszedłby do innego klubu (co jest mało prawdopodobne) też będzie cięzko go kupić bo on ma chyba dużą wartość nie chęci do Realu. Niewiem czy chwalenie go przyniosłoby jakieś skutki, raczej spływałyby po Nim jak po kaczce. Niechęć kibiców nie ma tu żadnego znaczenia. To kibice go nie lubią, co skutkowałoby tym że byliby oburzeni gdybyś spowadził do klubu nielubianego przez nich piłkarza.
Najnowsze posty