update

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.11.2012 18:51    #21
Przecież wiadomo, że SI w weekend nie pracuje, więc nie wiem skąd mieliście te plotki o patchu w dzień wolny, ale od razu by mi wyglądały podejrzanie.

BTW Na miejscu SI zrobiłbym kiedyś eksperyment i wypuścił patch bez zmian silnika, ale w opisie te zmiany bym zawarł. Jestem skłonny założyć się, że kilkadziesiąt procent graczy zaczęłoby wychwalać "nowy" silnik :) Oczywiście nie mówię, że ten jest idealny, ale żeby nie grać czekając na patcha to dość dziwne podejście i chyba nigdy go nie zrozumiem :)
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

GloomyRaven Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
18.11.2012 18:55    #22
[quote="radamelfalcao"]Jutro albo najpóźniej w sobotę będzie update, potwierdzone info., ...[/quote] HAHAHA
SI nie wie jak naprawić błędy i moim zdaniem dłuuuugo wiedzieć nie będzie ;) Ale co kase zarobili to zarobili ;) Cieszmy się że firma się rozwija i zatrudnia nowych ludzi, którzy to wprowadzają nowe rewolucyjne genialne pomysły ;)
Blue is the colour!

GloomyRaven Partyzant

0
18.11.2012 18:57    #23
[quote="Kleyo"]Oczywiście nie mówię, że ten jest idealny, ale żeby nie grać czekając na patcha to dość dziwne podejście i chyba nigdy go nie zrozumiem :)[/quote]

Po prostu jesteś fanatykiem ;) Zaślepionym miłośnikiem ;) Wybaczysz wszystko ;) Spojrzeć trzeźwo nie potrafisz ;) Cieszysz się byle nowym ochłapem ;) ...
Blue is the colour!

bobo100 Partyzant

0
18.11.2012 18:57    #24
Dopóki nie wyjdzie jakikolwiek update poprawiający grę obrońców to gra w FM jest bez sensu. Ja rozumiem że można przegrać ze słabszym zespołem, ale zachowanie obrońców jest wręcz śmieszne takie pajacyki biegające dookoła przeciwników nawet nie próbują odbierać piłki żenada totalna. Dopóki nie wyjdzie update to przynajmniej jest czas na skompletowanie dodatków graficznych :)

GloomyRaven Partyzant

0
18.11.2012 19:00    #25
Z nowym FMem jest tak jak by kupić nowego Merca i dowiedzieć się że trzeba go odstawić na pół roku do serwisu żeby przekonać się że ma się nowego Merca ;) ... a do tej pory lepszy jest ten star Merc ;) Kpina.........
Blue is the colour!

GloomyRaven Partyzant

0
18.11.2012 19:03    #26
[quote="bobo100"]...Dopóki nie wyjdzie update to przynajmniej jest czas na skompletowanie dodatków graficznych :)[/quote]

Nie! To czas żeby zapomnieć o SI i FMei ... złapać trochę tlenu ;) Odświeżyć się ;) ... I ... miejmy nadzieję za czas jakiś wyruszyć, pełni zapału w nową przygodę ;)
Blue is the colour!

Mar1992 Przodownik pracy

0
18.11.2012 19:05    #27
Gloomy - wiem, że Lech przegrał, ale odstaw leki. :)

soczo1 Partyzant

0
18.11.2012 19:19    #28
Hahaha, dobre. Pozdrawiam

GloomyRaven Partyzant

0
18.11.2012 19:24    #29
[quote="Mar1992"]Gloomy - wiem, że Lech przegrał, ale odstaw leki. :)[/quote]

Ciężko mi to mówić ale od jakiegoś czasu Lecha mam w d... znaczy nie mam Lecha w d... tylko obecny skład i zarząd ;) Więc to nie to ;) Leków na szczęście też nie muszę żadnych brać ;) To że zjechałem nowego FMa i że mi się nie podoba to źle? To znaczy że ćpam bo przecież FM12 jest git? NIE NIE JEST GIT ;) Oszukali nas ;) Pierwsze wersje FMa 11, 10, ... były o niebo bardziej akceptowalne ;)
Blue is the colour!

GloomyRaven Partyzant

0
18.11.2012 19:26    #30
PS
Jestem też fanem Diablo i na forum Blizzarda jest ostra jazda ;) Wymaga się od ulubionej gry, bogatego producenta jakiegoś poziomu ;) Sorry że jestem do tego przyzwyczajony ;)
Blue is the colour!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution