Anulowanie sparingów

wujeks Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.11.2012, 13:52    Pytanie
Witam!

Mam kolejny problem z FM-em 13... Dostałem "cudowny" terminarz jeśli chodzi o sparingi... W tydzień przed startem ligi gram 3 mecze, w tym ostatni dwa dni przed pierwszym ligowym spotkaniem... Niestety w żaden sposób nie idzie ich odwołać... Jeśli chodzi o te, które sam zaproponowałem, to bez problemu mam dostępną opcję "odwołaj sparing". Ale jeśli sprawa tyczy się spotkań, które dostałem "w spadku", to nie idzie ich ruszyć... Mam rozumieć, że czeka mnie albo nowa gra, albo zamęczenie piłkarzy przed startem zmagań? Czy jest jakaś opcja, żeby się pozbyć tych "intruzów"?

wujeks Partyzant

0
30.11.2012 14:22    #1
Ah, napiszę przy okazji tutaj, skoro nie można edytować, a nie będę zakładał nowego tematu... Chciałem sobie sprowadzić do zespołu nowego asystenta (obecnie posiadam jednego, zalecana liczba to dwóch), niestety zarząd za każdym razem blokuje ofertę, ponieważ "nie potrzeba więcej asystentów". To o co w tym chodzi? Zaleca mi liczbę dwóch, a jak chcę sobie drugiego ściągnąć, to mi blokują inwestycje... Coraz bardziej mnie ta gra zaczyna irytować...

Damiaoo Młody aktywista

0
30.11.2012 15:31    #2
[quote="wujeks"]Ah, napiszę przy okazji tutaj, skoro nie można edytować, a nie będę zakładał nowego tematu... Chciałem sobie sprowadzić do zespołu nowego asystenta (obecnie posiadam jednego, zalecana liczba to dwóch), niestety zarząd za każdym razem blokuje ofertę, ponieważ "nie potrzeba więcej asystentów". To o co w tym chodzi? Zaleca mi liczbę dwóch, a jak chcę sobie drugiego ściągnąć, to mi blokują inwestycje... Coraz bardziej mnie ta gra zaczyna irytować...[/quote]

Ja u siebie w HSV też tak miałem i okazało się, że ten drugi możliwy do zatrudnienia asystent był dla menedżera zespołu u-23.

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.