Problem z uruchomieniem FM2013

Pshemko_Brasil Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.11.2012, 13:00    Pytanie
Witam. Dopiero co zakupiłem nowego FM. Zrobiłem instalację przez Steam tak jak mnie poprowadził program. Wszystko teoretycznie się wgrało. Klikam przycisk "Graj" w Steamie. I nic. A w zasadzie to komunikat o błędzie:

http://image(...)uat.jpg/

No i co mam zrobić? Żeby wszystko trybiło? Bo takie niespodzianki przekonują mnie coraz bardziej do powiedzenia: "Lepsze (nowe) wrogiem dobrego (starego)".

//Edytowano 6 razy, ostatni raz 29.11.2012, 13:03

Pshemko_Brasil Partyzant

0
29.11.2012 15:00    #10
System Win7. Aktualizacje się robią na bieżąco więc chyba wszystko aktualne.

chinczol Młody aktywista

0
29.11.2012 15:09    #11
Najlepiej byłoby zrobić reinstall systemu :) ale skoro system ma dopiero póltora tygodnia to nie ma sensu. Tak jak pisałem. Mimo wszystko wyczyść śmieci i rejestr, sprawdz czy masz te wszystkie składniki o których wyżej pisałem, przed odpaleniem gry wyłącz niepotrzebne procesy i antywirusa, w ostateczności zrób reinstal steama i samego football managera.

Pshemko_Brasil Partyzant

0
29.11.2012 15:19    #12
No i nie wiem co zrobić . . . Składniki wszystkie są. Robiłem jeszcze raz instalki FM-a i Steam-a. Program antywirusowy wyłączony. I nadal nic . . . To jest po prostu chore. Nie można było zostawić wszystkiego po bożemu, wrzucić płytkę w napęd i zainstalować. To wymyślili jakieś instalacje on-line . . .

Pshemko_Brasil Partyzant

0
30.11.2012 10:17    #13
No i nadal nie trybi. Dla pewności zainstalowałem Directx, który jest wskazany w linku:

http://www.fm-ba(...)ems.html

Zrobiłem ustawienia takie jak opisane i nic. Więc postanowiłem zainstalować FM 2011 żeby sprawdzić czy cokolwiek trybi. Zainstalowałem. Uruchomiłem ze Stem-a. Najpierw uruchomiła się instalacja jakiegoś Directx. Czyli że niby tego brakowało. Instalacja ukończona. I mimo to FM 2011 nadal nie odpala. Nie wyświetla się żaden komunikat o błędzie. Po prostu gra nie reaguje. I lipa . . . HELP!

Grzesztof192 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
0
30.11.2012 15:44    #14
kolego jak instalowałeś fma w steamie to musiałeś podać kod produktu? jeśli tak to podeślij go mnie bo ja nie mogę nigdzie dostać

Pshemko_Brasil Partyzant

0
30.11.2012 16:05    #15
Tak, kod produktu jest wymagany przy instalacji przez Steam. A znajdziesz do gdzieś w pudełku z oryginalną grą :)

Czesiek Partyzant

0
03.12.2012 20:18    #16
Panowie mam dokładnie ten sam problem, nic nie pomaga. Poradził sobie ktoś z tym ku*estwem ?

domiinnho10 Partyzant

0
08.12.2012 12:31    #17
Podpinam się do kolegi wyżej. Nigdy nie miałem problemów z grą FM, to znaczy wtedy gdy w nią nie grałem był spokój. Jak zaczynam grać to zawsze się coś spierdzieli, nie ma takiego FM'a żeby mi się coś nie spieprzyło, zawsze jakiś błąd itd. Nigdy chyba nie dokończę rozgrywki tak jak planowałem, zawsze coś strzeli...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.