Strona

update

tts0 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.11.2012 15:59    #51
APPENDIX: A wszystkim "narzekaczom", którzy wydali na FM'a 120zł polecam wypowiedź kolegi cinekw'a. Jak już wspomniałem - sprzedawanie BUBLI po cenie pełnowartościowego produktu jest niedopuszczalne, tj. chamskie i nieetyczne, natomiast zakup produktu w ciemno, mimo możliwości jazdy próbnej(demo) jest zwykłym idiotyzmem i moim zdaniem każdy, kto ów BUBEL zakupił może mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie, że dał się ponieść. Ja narzekam, bo NIE kupiłem nowego FM'a a bardzo chciałem... w końcu to najlepsza gra komputerowa na świecie!
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

Leniek Partyzant

0
19.11.2012 16:02    #52
A Ma ktoś jakieś info kiedy mniej więcej ma się pojawić ta łatka 13.1.3 ? Śledzi ktoś forum SI czy coś ?

chinczol Młody aktywista

0
19.11.2012 16:04    #53
@tss0

W takim razie pokaż mi gre do której nie wydawane są żadne patche/łatki/uaktualnienia. Od czasów rozpowszechniania się internetu, a w szczególności cyfrowej dystrybucji i cyfrowych uptaderów nie ma takiej gry. Czemu są wydawane? Bo żadna gra na rynku w dniu premiery, nie jest idealna, nieskazitelna i pozbawiona błędów. Gdyby tak było, producenci gier nie trudziliby się pracą nad poprawkami. Ba, gdyby producenci gier mieli taki stosunek do graczy, jak większość z Was chce tutaj przypisać SI, że wypuścili bubel, i Bóg wie co jeszcze, to nie wydawaliby łatek/patchy etc. Oczywiście do gier nie ma karty gwarancyjnej. Ale dla mnie taka przysłowiową gwarancją jest właśnie świadomość, żę błędy zostają naprawiane poprzez wydawanie patchy. Nie wierzysz? Wejdź na forum SI i zobacz liste zmian jaka będzie przy następnych bodajże 5 łatkach. I ja śpie sobie spokojnie, a ludzie w gorącej wodzie kąpani niech się dalej denerwują. Chętnie poczytam.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.11.2012 o godz. 16:06

tts0 Partyzant

0
19.11.2012 16:19    #54
@chinczol

nie wiem ile gier wychodzi w dniu premiery zbugowanych, bowiem nie gram w nic innego oprócz FM'a, ale myślę, że nie ma to nic do rzeczy. Wiadomo, że nie ma ideałów, natomiast trzeba do owego ideału dążyć, szczegółnie jeśli się coś produkuje, a potem sprzedaje za całkiem konkretne pieniądze.

Ja nie płaczę, bowiem mam trochę zdrowego rozsądku i pograłem sobie w demko zanim podjąłem decyzje o nie-zakupie. Wiem również, że do świąt FM będzie świetną grą, jak i wiem to, że wszyscy którzy kupili i narzekają mogą mieć pretensję tylko do siebie. Nie zmienia to jednak faktu, że sprzedaż produktu, którego grywalność jest mocno wątpliwa, jest po prostu chamstwem! Tym bardziej po "premierowej" cenie, która w tym przypadku dała konsumentom "korzyść" w postaci straty ok 30-40 zł, bowiem za ten miesiąc - dwa dopiero będzie można w FM'a normalnie pograć, a cena już będzie niższa.
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

fanki82 Partyzant

0
19.11.2012 17:34    #55
A ja nie żałuje wydanych pieniędzy jest to jak do tej pory najlepszy FM w jakiego grałem, a gram juz dobre pare latek.
Football Manager 2013 The Best ! swietnie sie gra a niektórzy by odrazu chcieli wszystko wygrawac i wszystkimi druzynami a to sie nie da tak odrazu ta wersja jest trudniejsza ci co nie znaja sie i nie potrafia ułozyc taktyki pod dany zespół i druzyne to twierdzą ze gra jest zbugowana! hahahahaahahahah zawsze były są i bedą błedy niestety !

tinc Partyzant

0
19.11.2012 17:52    #56
@Leniek

przewidywana w tym tygodniu, kiedy dokładnie nie wiadomo.
Я Ξ √ Ω L U T ↑ ☼ N

kamilzgda Partyzant

0
30.11.2012 20:13    #57
orientuje sie ktos moze czy jeszcze jakies patche beda bo zjebany jest ten manager w chuj bez kitu od poNAD 10 LAT gram w managera czy to championship czy football manager czy football masters ultimatum soocoer i inne ale 2013 jest mega zjebany na razie zobaczymy co dalej

syrop85 Partyzant

0
30.11.2012 22:28    #58
kolego dziwi mnie twoja postawa. ja tez gralem w cm i fm co dwa lata co prawda, ale uwazam ze ten jest naprawde dobry. tak mimo 13.3 sa bledy i to sporo. Koncze drugi sezon( wiem malo ale praca i obowiazki) moja kochana OM ( pierwszy sezon zero na transfery, gram bez "okradania", odseywowywania itp) i jest bardzo trudno ale widze sporo z realnego swiata pilki. czeste wysokie wyniki- fakt za czesto, ale.po patchu wielka poprawa. walcze o vice mistrza bo do1 mce mam 9p i 7 kol do konca sklad mam b.mlody srednia23 z groszem. musze kombinowac i to lubie. mysle ze wiekszosc.uwaza.ze ten fm jest rewelacyjny i na pewno jeszcze go.poprawia...

szfedo Przodownik pracy

0
01.12.2012 03:04    #59
Nie wiem co jest rewelacyjnego w trybie 2D i rozgrywaniu jakby grali na lodzie, biernej postawie obrońców i całego zespołu w przejęciu piłki a tym bardziej bramkarzy, którzy w zasadzie mogą zostać zastąpieni przez słupy soli bo na jedno wychodzi (wybicia z piątki mogli by robić obrońcy).

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
01.12.2012 03:16    #60
Mogliby zrobić coś z podbieganiem zawodników do sędziego liniowego gdy oburzają się na decyzję arbitrów. Liniowy biegnie ku środkowi boiska a piłkarz kieruje się prostopadle do linii bocznej(czyli w okolicach 11 metra). Druga sprawa to zanim piłkarz dostanie kartkę już *świeci* się jego nazwisko pod kolor kartonika. Możliwe że to problem z moim komputerem ale raczej nie.
Następna rzecz to statystyki...http://www.cmrev.com/user/fmot/489.html, pierwszy poważny błąd po 10 dniach grania a zdarzały się podobne w poprzednich wersjach gry. Skąd ta liczba ja się pytam!
Powinni takie rzeczy połatac jak najszybciej. Kiedyś miałem błąd w którym zawodnik miał 999999% czasu kontuzję, na litość boską, jak?!

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.