trening- czy mozna ustawiac grupy

maly13gorzow Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.12.2012, 13:11    #1
chcialbym ustawic grupy treningowe zeby obroncy trenowali obrone pomocniny pomoc a napastnicy ofensywe, ale nie wiem gdzie to ustawic i jak to zrobic. pomoze mi ktos?? czy wogole jesst taka opcja??

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
03.12.2012 16:13    #2
W FM 2013 mamy trening zespołowy przed meczem oraz 'cotygodniowy' a także trening indywidualny(ulubione zagranie, nowa pozycja, jakaś pojedyncza umiejętność piłkarza).
Nie spotkałem jeszcze treningu poszczególnych pozycji.

maly13gorzow Partyzant

0
03.12.2012 16:31    #3
ale mi chodzi o to zeby obroncy trenowali razem bez pomocnikow i napadziorow, pomocnicy bez napastnikow i obroncow itd, w fm11 tak bylo ze mozna bylo tworzyc grupy treningowe, a tu musza wszyscy razem trenowac.

Sami212 Partyzant

0
03.12.2012 17:55    #4
Witam jak ustawiacie trenig? zeby w ogole byly jakies efekty chodzi mi o trening meczowy ogolny albo indywidualny?

jurcio6 Partyzant

0
03.12.2012 18:33    #5
Trening grupowy został poniekąd "zastąpiony" treningiem indywidualnym na daną pozycję. Czyli ustawiamy trening ogólny dla całego zespołu + trening meczowy, a oprócz tego każdemu graczowi możemy ustawić trening indywidualny w postaci nowego zagrania, nowej pozycji, ćwiczenia wybranego parametru lub właśnie treningu na konkretną pozycję. Jest to model zbliżony do tego z życia codziennego - można się domyślić, że jeżeli trzem zawodnikom ustawimy trening indywidualny na "środkowy pomocnik", to będą oni trenować właśnie w takiej grupie, natomiast nie ma jak dawniej konfigurowania tych grup, bo one wynikają właśnie z ustawień treningu indywidualnego.

maly13gorzow Partyzant

0
03.12.2012 21:16    #6
no nie wiem czy akurat jest to przelozenie na rzeczywistosc, przeciez trenerzy ustalaja grupy i dana grupa trenuje sobie np strzaly a inna stale fragmenty gry. w nowym fm nie mozna nic takiego zrobic wiec wydaje mi sie ze w tm watku fm sie cofa

nemook Partyzant

0
06.12.2012 13:12    #7
tez uwazam ze system treningowy w nowym fmie jest do kitu. wole ten z 12 i wczesniejszych gdznie mozna sobie zdefiniowac trening z uwzglednieniem pozycji i wybrac odpowiednia proporcje obciazn...obecnie cala druzyna cwiczy atak, albo obrone albo co tam ustawimy co jest lipne. trening indywidualny sie nie sprawdza. trening jakiegos zagrania wg mnie tez. zwieksza to tylko obciazenie zawodnika i zaczyna narzekac...jak narzeka to jest problem...moim zdaniem ten zamysl jest nietrafiony...

maly13gorzow Partyzant

0
06.12.2012 20:07    #8
widze ze nie jestem sam ale te treningi nie sa dobrym rozwiazaniem

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.