Strona

FM 2013 - Gra w obronie

Patryk96 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.12.2012 00:05    #51
Jak idzie akcja przeciwnika to już wiadomo, że padnie gol bo to co obrona wyprawia to masakra i jeszcze do tego genialni bramkarze...

syrop85 Partyzant

0
07.12.2012 01:50    #52
Panowie nie wiem czemu narzekacie. lece w fmie 13 juz(albo dopiero) 3 sezon Marsylia. w pierwszym bylem4 (stracilem lm na rzecz 2 bramek mniej strzelonych- AHA OM ma zerowy stan konta na transfery, dopiero zima dostalem jakies 5 marnych baniek) , ale zdobylem puchar ligi, w 2 sezonie 3mce i puchar francji, teraz jestem w polowie sezonu i po rundzie jesiennej mam lidera 12-5-2 co prawda exeqwo z st etienne ale jednak lider, w lm wyszedlem z grupy z dortmundem, chelsea i az alkmar, w p ligi odpaldem bo rezerwami gralem . srednia wieku to kolo 24 lat . Gram na rozszezonych i naprawde dobrze sie gra, zdarzaja sie babole ale niektore akcje moich to az z fotela.skacze, w obronie(wracajac do tematu) idzie nie najgorzej i obroncy wybijaja pilki, boczni robia wslizgi a Mandana lata po calym polu karnym... dziwi mnie to co niektorzy pisza bo dlamnie to naprawde dobra gra. pewnie ze sa bledy( ligowy mecz gram a 1/3 skladu na.reprezentacji ahahah...) ale.pewnie to naprawia. tyle odemnie jutro z now z 2-3 mecze pykne oby do przodu. pozdro i sry za bledy z tel pisze.

Patryk96 Partyzant

0
07.12.2012 08:49    #53
Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku wyjdzie patch.

Lekkoduch Partyzant

0
07.12.2012 09:55    #54
[quote="Patryk96"]Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku wyjdzie patch.[/quote]

Ja również, na obecną chwilę każda akcja przeciwnika prowadzona skrzydłami kończy się dla mnie stratą bramki ( może nie 100% ale na pewno ponad 95% ).

kajn Partyzant

0
07.12.2012 09:59    #55
Ja też nie rozumiem tego psioczenia na obronę bo moi sprawują się dobrze. Czasem popełniają błędy ale to normalne, tak wygląda prawdziwa piłka. Tracę mało goli, zwykle strzelam ich więcej, środkowi obrońcy są twardzi, boczni radzą sobie nieźle.

A jak Wam tak źle kupcie sobie Kurta Zoume na środek.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 07.12.2012 o godz. 10:00

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.