Problem z FM13

Bery_36 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.12.2012, 15:10    Pytanie
Od dzisiaj pojawił się u mnie problem z uruchomieniem FM13, mianowicie podczas próby uruchomienia pojawia się komunikat: not well formed (invalid token) at line1 of window1.xml - nie mam pojęcia czym to może być spowodowane. przez dwa sezony nic się nie pojawiało. Następnie gdy klikam OK pod komunikatem gra się uruchamia, aczkolwiek nie mogę wczytać zapisanej rozgrywki :/ Czy ktoś może mi pomóc? P.S. Sprawdzałem już spójność plików. ;)

chinczol Młody aktywista

0
08.12.2012 16:59    #1
Usuń folder settings:

Windows XP:

Mój komputer/Dysk C/User/Dane aplikacji/Sports Interactive/Football Manager 2012/Settings

Windows Vista / Windows 7:

Mój komputer/Dysk C/Username/AppData/Roaming/Sports Interactive/Football Manager 2012/Settings

Uruchom ponownie komputer i sprawdź czy błąd będzie nadal występował.

Użytkownik uznał post za pomocny

Bery_36 Partyzant

0
08.12.2012 17:19    #2
Zrobiłem tak jak kazałeś. Faktycznie błąd zniknął, jednak tylko częściowo. Nadal nie mogę załadować zapisanej gry. Troszkę szkoda kariery :/ Czy mógłbyś pomóc mi rozwiązać jeszcze ten problem?. Byłbym ogromnie wdzięczny :) Pozdrawiam :)

chinczol Młody aktywista

0
08.12.2012 17:29    #3
Zobacz czy dasz rade wczytać rozgrywke na innym sejwie, jeśli posiadasz jakiegoś stosunkowo starszego sejwa? Na przyszłość - zawsze zapisuj gre na kilku plikach o innej nazwie. Na zagranicznych forach jest sporo tematów związanych z tym problemem i udaje się wczytać gre właśnie na innym sejwie, w innych przypadkach problem po jakimś czasie sam znika :)

Bery_36 Partyzant

0
08.12.2012 17:35    #4
Faktycznie inne działają. Troszkę szkoda. Ale cóż. Może zmobilizuję się i zagram inną karierę ;) Dzięki :)

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.12.2012 19:53    #5
To nie jest tak, że jak ktoś ciągle gra 'save - load' to powstają jakieś problemy z wczytaniem sejwu?

domiinnho10 Partyzant

0
08.12.2012 22:14    #6
Gra save - load? Możliwe aczkolwiek ja zapisuję stan gry przed każdym spotkaniem dla bezpieczeństwa i problem się pojawia. Poza tym chyba nie o to chodzi, żeby podczas częstego zapisywania gry, ta się psuła... Litości, albo gra jest testowana i jest sprawna albo nie, a nie oszukujmy się na razie sprawna nie jest. Gracz może zapisywać stan gry z każdą wiadomością przeczytaną ze skrzynki i puki ma miejsce na dysku problemów być nie powinno.

chinczol Młody aktywista

0
08.12.2012 22:21    #7
Ten błąd nie ma nic wspólnego z metodą save & load, tak samo jak save & load nie powoduje żadnych problemów z wcztywaniem rozgrywki czy zepsuciem save'a.

domiinnho10 Partyzant

0
09.12.2012 11:13    #8
Mam jeszcze jedno pytanie czy ten komunikat wpływa w jakikolwiek sposób na sprawność gry? Bo komunikat pojawia się nawet po reinstal'u i Steama i FM'a, a żeby było ciekawiej settings usunąć nie mogę, bo go nie ma! Mam Win7 robię wszystko jak trzeba i nic. Wpisuję frazę AppData szukam następnego kroku Roaming i tutaj się poszukiwania kończą na ślepym punkcie. Nie wiem, czy ma coś wspólnego to, że gra wraz ze Steamem jest zainstalowana na innym dysku, chociaż dwa dni temu miałem wszystko na C i też nic nie znalazłem... Gra oczywiście pudełkowa - oryginalna. Help Me!

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 09.12.2012 o godz. 11:18

domiinnho10 Partyzant

0
09.12.2012 12:02    #9
Edytować już nie mogę. Teraz w dodatku nie mogę rozpocząć nowej gry bo wyskakuje Crash Dump...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.