Odrzucane kontrakty - współwłasność

ciro85 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.12.2012, 15:09    Pytanie
Witam
To mój pierwszy post na tym forum.
Gram w FM 2013 Venezia. W dwa lata udało sie awansować z Serie C2 do Serie B. Obecnie plasuje sie w środku tabeli bez wiekszych szans na awans do Serie A. Mam sporo w swojej primaverze obiecujących zdolnych młodych zawodników, ciągle dostaje oferty współwłasności na nich, ale notorycznie są odrzucane przez moje przyszłe młode gwiazdy ;). NIe ma różnicy czy oferty składają drużyny plasujące się w tabeli niżej od mojej Venezii (wtedy powodem odrzucenia kontraktu przez mojego zawodnika jest niska pozycja danej druzyny w tabeli) czy druzyny z Serie A (powód - smieszne dorbne zapisy w kontrakcie czy jego wysokosc- co jest dziwne, bo u mnie kokosów nie zarabiaja). Zdarzylo mi się, ze drużyna z Serie A składała chyba z 8 razy pod rząd oferte współwłasności na mojego zawodnika (za kazdym razem podbijając stawke),niestety zawodnik za kazdym razem ofertę odrzucał. Sprawa jest dosc irytująca bo pieniądze bardzo by sie przydały na rozwój klubu. W poprzednich FM-ach nie było z tym problemów, młodzi zawodnicy z chęcia godzili sie na kontrakty współwłansności, szczególnie od zespołów z wyższej ligi).
Spotkał sie ktoś już z tym? Błąd gry?

chris000 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.12.2012 17:48    #1
Też tak mam!
Tylko, że ja nie gram we Włoszech ale mam subskrybcję.
Obserwowałem paru piłkarzy z Serie A np Insigne i jakis jeden talent z Cagliari chyba.
Przez cały sezon mi sie pokazywało ze dostawali oferty wspolwlasnosci.
Za kazdym razem odrzucali!

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution