PILNE !!? Brak posiadania piłki i defensywne stałe fragmenty ?

kamilm Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.12.2012, 14:08    #1
Dałem rade z tymi defensywnymi stałymi fragmentami w klubie, ale problem mam w reprezentacji, o ile w klubie można to trenować w trenigu to jak to zrobić w reprezentacji ? I cały czas w każdym meczu asystent mi podpowiada, że nie potrafimy utrzymywać się przy piłce, panowie jak to zmienić ? Grałam krótkimi podaniami, intensywnym pressingiem, styl zrównowazony, taktyka (ofensywna, kontrola, kontratak) zależnie od przeciwnika, o ile to się sprawdza w dobrych zespołach np: Arsenal, Anzi Machaczkala, o tyle w kadrze i w Tereku Groznym cąły czas mi asystent podpowiada, że nie potrafimy się utrzymywać, przy piłce. Próbowałem z zmianą podań na domyślne, bezpośrednie i nic to nie zmienia cały czas tak samo, jakie macie porady dla mnie? Może coś w suwakach zmieniać w zespole a może u poszczególnych zawodników ? I jak ustawić aby moi skrzydłowi czesto dosrodkowywali?

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 16.12.2012, 14:12

durrr1b Partyzant

0
16.12.2012 14:22    #2
na początek ustaw skrzydłowym polecenie dośrodkowania na często

lancos3-11 Partyzant

0
16.12.2012 15:54    #3
Daj sobie ataki skrzydłami i gra na aferę. Powinno pomóc

kamilm Partyzant

0
16.12.2012 16:40    #4
Głównie chodzi mi o to utzymanie się przy piłce, a nie o dośrodkowania, bo dośrodkowania, ustawiłem skrzydłowym i obrońcą bocznym, tylko zastanawiam się nad dośrodkowaniami które ustawić czy miekie czy ostre i czy ma znaczenie czy gram 1 czy 2 napastnikami, ale najbardziej chodzi mi o utrzymanie sie przy pilce

kamilm Partyzant

0
16.12.2012 19:53    #5
Dobra temat do zamknięcia, dla tych wszystkich którzy mają problemy z taktyką polecam ten artykuł http://www.cmrev(...)nie.html Po przeczytaniu tego artykuły zmodyfikowałem swoją taktykę, troszkę swojej i tej z artykułu i na razie radze sobie bardzo dobrze. Do Anzi Machaczkała po kilku modyfikacjach, po ustawieniu lini obrony w inny sposób, działa rewelacyjnie, muszę zobaczyć jak to będzie w klubach słabszych np w Tereku Groznym, czy w polskiej lidze, oczywiście z pewnymi modyfikacjami.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.