Kiedy NOWY patch?

Mar1992 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.12.2012 17:46    #21
[quote="myfunnygame"]Wadą jest to, że jakikolwiek nie byłby to rywal wszyscy potrafią wymienić szybkie klepy na połowie rywala czego przykład miałem w meczu z powyższej grafiki.[/quote] Pełna zgoda. Do tego jeszcze dodam problem z kontraktami sztabu. W jeden dzień, pozbyłem się 90% trenerów i fizjoterapeutów, zostało mi 6 ludzi. Chcę zatrudnić trenera i nie dochodzimy do zgody, bo on chce 500 zł. tygodniowo więcej, niż mogę dać. Idę do zarządu z prośbą, o zwiększenie płac dla sztabu, a oni, że obecnie i tak wydajemy dużo i się nie zgadzają. Czyli co? Dwa dni temu wydawali jakieś 250 tys., teraz 30 tys. i to dużo? Lepiej chyba mieć 10 dobrych, niż 30 średnich.

Ketiw Partyzant

0
18.12.2012 17:51    #22
Wszyscy, tylko nie moja drużyna :D Ale na razie winię za to średnią znajomość taktyki i fakt, że "kilku zawodników nie potrafi znaleźć motywacji do gry w zespole, którego jestem menadżerem".
Jeśli chcecie łatwych i szybkich sukcesów ustawcie sobie doświadczenie swojej postaci na poziomie "reprezentant kraju", to od razu rozmowy motywacyjne będą łatwiejsze. Nowy FM w tej sferze ma w sobie więcej realizmu - żółtodziób nie da sobie rady z rozkapryszonymi gwiazdkami. Przynajmniej nie na początku. Natomiast jeśli chodzi o kuriozalne błędy to SI przesadziła troszkę w drugą stronę - moim zdaniem powinny się zdarzać, ale jednak TROCHĘ rzadziej. "Trochę", bo w prawdziwej piłce też zdarzają się nierzadko.

Oczywiście nie popadajmy ze skrajności w skrajność - tegoroczna odsłona FMa dalej zawiera kilka mniej lub bardziej poważnych błędów, a nasi wirtualni piłkarze czasami zachowują się jakby po raz pierwszy w życiu grali w piłkę. Nie pozostaje nam jednak nic innego jak tylko czekać na kolejnego patcha i mieć nadzieję, że po nim zauważymy poprawę.

Michal144 Partyzant

0
18.12.2012 18:24    #23
Jak ja widzę jak wy tam piszecie że nie da się grać w FM i że np nie ma ekstrklasy własciwego terminarz to aż ... Terminarz jest normalny, a silnik meczowy jest ok , przyznam mam nieraz jakieś dziwne zachowania ale to bardzo dobrze ze są , emocje są w grze a nie nuda ;) Najlepsze FM !! :)

gierus007 Partyzant

0
18.12.2012 18:39    #24
To cieszymy się razem z Tobą :P

Michal144 Partyzant

0
18.12.2012 19:26    #25
no no ;) fajnie ...

MarcinPSG Partyzant

0
18.12.2012 20:46    #26
Ten FM po prostu jest trudniejszy bo .... gra idzie coraz bardziej w realizm. Chyba nikt nie sądzi, że gimnazjalista zacznie prowadzić zespół to od razu osiągnie wielkie wyniki. Jak chcesz wygrywać wszystkie mecz pograj sobie w Fife, jak chcesz poszaleć, pozderzać się na wyscigach samochodowych pograj sobie w NFSa, jak chcesz zabijać ludzi na ulicy pograj sobie w GTA, gdy chcesz wczuć się w rolę prawdziwego managera piłkarskiego graj w FM 2013, gdy chcesz iść na łatwizne w tym względzie graj w Total Football Manager. Dla każdego coś się znajdzie. Gdyby każdy wygrywał w Fmie tak jak w 90% gier, "przechodził" ją bez problemu i z łatwością to gra by straciła 3/4 swojej atrakcyjności. To coś w stylu, że mimo iż chodząc do szkoły/studia nienawidzimy danego nauczyciela za jego wymagania, a potem w życiu wspominając czasy szkolne dochodzimy do wniosku że ten wymagający nauczyciel nas najwięcej nauczył, najlepiej go wspominamy. Podobnie gdy mamy dziewczyne, gdy jest łatwa każdy może ją mieć to traci swoją atrakcyjność, jednak gdy mamy doczyniena z wręcz niedostępną kobietą, lecz uporem po miesiącach zdobywania jej osiągniemy jakiś sukcesik to cieszy. Bardzo cieszy i doceniamy ten sukces bardzo. I ją bardziej doceniamy.

Co to za zdziwienia że reprezentacja San Marino wymienia kilka podań i potrafi pograć z klepki ? Przecież to reprezentacja kraju ! Codziennie szkolona do gry w piłkę. Wymienić wiele podań i grać z pierwszej klepki potrafią czasem nawet B Klasowe polskie drużyny, co więcej nawet ludzie grający w piłkę na orliku wymieniają szybko piłkę ! Skąd zdziwienie z tym San Marino ? Każdy kto siedzi ponadprzeciętnie w futbolu wie że taka reprezentacja San Marino strzeliła gola Anglikom w meczu o punkty już po kilku sekundach po rozpoczęciu gry po ..... no właśnie .... głupim błędzie obrońcy angielskiego który był zapewne światowej klasy graczem, a popełnił błąd ... i jakiś amator mu strzelił gola ... takie rzeczy tylko w fmie ? A właśnie że nie.
http://www.youtu(...)QvqbIexk

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 18.12.2012 o godz. 20:48

Vaduz

Sierak Partyzant

0
18.12.2012 20:49    #27
MarcinPSG, dawno nie czytałem większych bredni. FM to symulator prawdziwego menadżera piłkarskiego ?? Tak a Simsy to symulator życia :)

simonldz Partyzant

0
18.12.2012 21:21    #28
Ja mam nadzieje, że poprawią grę bocznych obrońców... tylko odprowadzają skrzydłowego do linii końcowej nie próbując odebrac piłki. Po za tym gra się przyjemnie ale ten błąd jest strasznie irytujący.

Michal144 Partyzant

0
18.12.2012 21:32    #29
A może byś tak pomyślał że to może twój błąd ;) Najlepiej krytykować grę, najlepiej niech każdemu wszystko pięknie wychodzi niech wygrywają L M i grają jak Barca.Nie uważasz że jakby wszystko było dobrze to by było to nudne , bo jak są przynajmniej jakieś błędy piłkarzów to w tą grę się super gra są emocje itp.To chyba jest realistyczne ;)

simonldz Partyzant

0
18.12.2012 21:39    #30
he to ciekawe ustawiam pressing, ścisłe krycie, ostry odbiór piłki ale efektów nie daje co więcej ich zachowanie zawsze jest takie samo(biegniemy obok skrzydłowego który sobie bez żadnych problemów dośrodkowuje). Grałeś w ogóle w 13? Nie czepiam się błędów wirtualnych kopaczy ale jak coś nie zmienia się mimo ustawienia różnych wariantów to chyba już nie moja wina.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.