FM 2013 Sparingi podczas sezonu - nie da się?

rajczek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.12.2012, 10:35    Pytanie
Mam problem podczas sezonu, pomiędzy meczami ligowymi mam akurat 11 dni przerwy i chciałbym rozegrać sparing.
Niestety wszystkie kluby (łącznie z "bezligowcami" ) odmawiają mi z powodu "przepełnienia" terminarza. Zostaje mi tylko sparing z własnymi rezerwami.
Spotkaliście coś takiego?
To błąd?
W FM 2012 dało się bez problemu...

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.12.2012, 10:36

Stiivo Partyzant

0
19.12.2012 11:44    #1
Chyba jedynym wyjściem jest zaproponowanie sparingu jakimś kmiotom z najniższych lig. A najlepiej "bezligowcom" typu Fc Partyzant Sutów albo Kmioty Kmiotów. To nie jest błąd, ponieważ: w długich przerwach między meczami inni ligowcy wysyłają swoich grajków do reprezentacji jeżeli to termin zgrupowań, wówczas grają też rezerwy, drużyny U-18 itp.

rajczek Partyzant

0
19.12.2012 14:09    #2
Ale właśnie w moim FM 2013 nawet "Partyzant Kmiotów" odmawia ze względu na przepełnienie w swoim terminarzu. Inni czasami stwierdzają, że im za daleko albo mój zarząd stwierdza, że podróż byłaby zbyt odległa. Sęk w tym, że żaden klub (Cartusia, Gryf Wejherowo, Bałtyk Gdynia, Gryf Słupsk itp) nie chce grać z uwagi na przeładowany swój terminarz - patrzyłem w ich terminarze i nie mają żadnych meczów...

Stiivo Partyzant

0
19.12.2012 14:48    #3
Widocznie w Kmiotowie są dorzynki i ch.. kładą na jakieś sparingi. Sołtys robi grila i za darmo można kaszanki sie nachapać. Wniosek jest moim zdaniem taki, że nawet bezligowcy (czyt. niezaładowane ligi) symulują jakieś swoje rozgrywki. Widocznie w tej części FM'a ciezko o sparing w środku sezonu, nawet z FC Rozgwiazdy Piździszewo.

rajczek Partyzant

0
19.12.2012 18:34    #4
FIXED !!
Jupi! Dzisiejsza łatka poprawiła ten błąd.
Da się rozegrać sparingi w trakcie sezonu.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.