Dodatek polskich lig i fake

Kanius Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.12.2012, 23:54    Pytanie
Witam mam dwa pytania odnośnie FM 2013:

1) Gdzie mogę znaleźć aktualny plik Vetra, który aktualizuje te pliki fake na oryginalną reprezentację Niemiec, Japonii i prawdziwe nazwy kilku szaraków (bodajże Oliver Kahn i ktoś jeszcze) ?

2) Mam problem z dodatkiem polskich lig. Pobrałem z tej strony, ale niestety wyskakuje mi komunikat: Liczba zespołów, które awansują nie odpowiada tym, które spadają, po czym nie pozwala mi na wybór naszych rodzinnych rozgrywek.

Jeżeli ktoś ma odpowiedź na te pytania, proszę odpowiedź.

chinczol Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
23.12.2012 00:30    #1
Jeśli chodzi o plik Vetra to mirrory wygasły. Właśnie! Przydałby się re-up. Jak ktoś posiada fake Vetra na swoim dysku niech się zgłosi. Innego fake możesz sciągnąc z tutaj. Real Name Fix czy cuś takiego się nazywa i aktualizuje i zmienia wszystko o czym piszesz, a nawet jeszcze więcej :)

Odnośnie dodatku polskich lig, nie wiem, nie sprawdzałem jeszcze, ale na najnowszym patchu możliwe że nie będzie działał.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.