poprosze o pomoc bo powoli szlak mnie trafia. moze nie jestem mozgiem w te klocki ale jednak psuje wszelka zabawe i satysfakcje poziom abstrakcji ktory widze na boisku. jak nalezy stworzyc przygotowanai do sezonu i caly trening? bez wzgledu na to czy wezme swiatowego potentata czy sredniaka ligowego to zawsze mam tak ze prawie czaly czas sie bronie mimo ze zielone wskazowki treningowe zawodnikow sa do gory. nakazuje czesto granie prostopadlej pilki - takich zagran nie ma w ogole, albo wożą sie z pilka albo jest ciagle granie w poprzek. ustawione mam w taktyce druzyny ze tempo gry szybkie a tymczasem przejscie do ataku trwa w nieskonczonosc. ciagle niedokladne podania na kilka metrow albo podawanie z autu do przeciwnika to kolejny problem. przeciez cos takiego to nawet grubas na emeryturze potrafi i nie trzeba chyba jakiegos szczegolnego treningu stosowac zeby kopnac na kilka metrow celnie. do tego mam wrazenie ze bez wzgledu jaka wezme druzyne to jest jakies anemiczne granie. taktyki sa ofensywne a efektow zadnych. moze jakas podpowiedz z taktyki?
Najnowsze posty