witam, mam do was prośbę, może ktoś zna rozwiązanie mojego problemu, jak grałm na patchu 13.1.3 po rozegraniu 3 meczy przy kolejnym 4 meczu przy wejściu do mecz (zespoły rozpoczynają rozgrzewkę) za każdym razem wyrzucało mnie z gry z komunikatem o błędzie MICROSOFT VISUAL C++ Runtime library error!, i sytuacja się powtarzała co 4 mecz, myślalem że patch poradzi sobie z tym, i poradził sobie ale jest jeszcze gorzej jak było, to rozegraniu 2 meczy, przy kazdym kolejnym 3 meczu gry mi już nie wyrzuca, ale jak odpalam mecz to mam tylko informację zespoły rozpoczynają rozgrzewkę i na tym koniec, gra się wiesza, nie nie mogę zrobić. Szczerze wolałem już tamten błąd, bo przynajmniej mnie do systemu wyrzucało, i za chwile gre na nowo odpalałem, a teraz mi sie wszystko wiesza i menadżerem zadań, dopiero zamykam aplikację Football Manager. Nie wiem moze to przez te wszystkie logo, kits i face packi, i inne dodatki, przez pierwsze 2 tygodnie gra chodziło dobrze, grałem od początku na patchu 13.1.3, dopiero po jakimś czasie wszystko zaczęło się sypać
//Edytowano 3 razy, ostatni raz 23.12.2012, 17:05
Najnowsze posty