Praca w nowej lidze

Creation Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.01.2013, 23:00    Pytanie
Witam,

FM 13, na najnowszym patchu jaki jest na steamie. Zaczynałem karierę z ligami: fińską, norweską, polską i koreańską. Po kilku sezonach spędzonych w Azji zdecydowałem się skasować ligę fińską i poprzez opcję "Dodaj/Usuń ligi" dorzuciłem sobie jeszcze ligę portugalską i grecką. Teraz moje pytanie, czy w nowo dodanych ligach nie da się dostać pracy? Czy można je jedynie obserwować? Możliwe jest żeby dostępne posady pojawiły się dopiero po rozegraniu jednego, pełnego sezonu w nowo dodanej lidze?

W statusie gry w dostępnych zespołach, mam zaznaczone "wszystkie".

Tylko nie mówcie że te ligi są jedynie do oglądania...

Pozdrawiam.

endrieq Partyzant

0
04.01.2013 23:16    #1
Oczywiście, że można drużynami z tych lig grać. :) Gdyby tak nie było, ta opcja nie miałaby sensu.

Użytkownik uznał post za pomocny

Creation Partyzant

0
04.01.2013 23:20    #2
Ah, dziękuję, muzyka dla moich uszu.

Teraz pozostaje tylko kwestia, jakie warunki trzeba spełnić żeby na rynku pracy w dostępnych posadach pojawiło się wolne miejsce lub wpłynęła oferta pracy z klubu z dodanej ligi?

sxz69 Młody aktywista

0
04.01.2013 23:30    #3
Sprawa jest prosta jeśli chodzi o dostępność posad. Jak zespołowi idzie poniżej oczekiwaniom zarządu to manager jest zwalniany. Więc w nowo dodanej grywalnej lidze trzeba będzie poczekać, aż takowa sytuacja będzie miała miejsce. No chyba, że będzie taka sytuacja, że jakiś zespół rozpoczyna sezon bez managera to możesz od razu ubiegać się o pracę. No a jeśli w obecnym klubie odnosisz sukcesy to możesz zwrócić na siebie uwagę lepszych zespołów i dostać od nich propozycję.

Użytkownik uznał post za pomocny

endrieq Partyzant

0
04.01.2013 23:30    #4
Oczywiście, że można drużynami z tych lig grać. :) Gdyby tak nie było, ta opcja nie miałaby sensu.

Creation Partyzant

0
04.01.2013 23:48    #5
@sxz69, Czyli wszystko jasne, dzięki. Choć mam jeszcze jedno "ale", kiedy wejdę w zakładkę z dostępnymi posadami, w nowo dodanych ligach nie ma pokazanego żadnego managera, nawet jeśli jego pozycja jest stabilna, nie do ruszenia itp. Powinienem się czegoś obawiać, jakiegoś błędu? Czy to raczej normalna sprawa?

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.01.2013 01:19    #6
a te nowe ligi nie wchodzą w jakiejś wakacyjnej dacie dopiero? Może wtedy problem z niepokazującymi managerami ustąpi :)

sxz69 Młody aktywista

0
05.01.2013 01:37    #7
No to chyba oczywiste, że po dodaniu nowej grywalne ligi nie pojawi się ona od dnia następnego :) Jej rozpoczęcie jest w takim samym momencie czasu, w którym sami zaczynamy grę czyli początek letniego okienka.

Creation Partyzant

0
05.01.2013 12:15    #8
Nowe ligi dodają się w zależności od tej jakim system grają. Rosyjska pojawi się bodajże w styczniu, portugalska w czerwcu czy jakoś podobnie. Jeśli chodzi o te nowe posady, to są dostępne, wszystko widać, jednak na ekranie z posadami trzeba kliknąć w przycisk "filtry" i zaznaczyć "wszystkie ligi" wtedy będą widoczne również posady z nowo dodanych, domyślnie widać tylko te pierwotnie wybrane, dlatego nie widziałem pozostałych managerów z nowych lig.

Dziękuję wszystkim za pomoc i poświęcenie chwili czasu <O/

tidididi Partyzant

0
05.01.2013 12:44    #9
Rosyjska nigdy nie pojawia się w styczniu. Zmienił się system rozgrywek na wiosna-jesień na początku zeszłego sezonu.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.