przerwa w treningach FM 2013

adamle74 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.01.2013, 21:27    Pytanie
Witam,

moje pytanie to jak ustawić brak treningów dla całej drużyny w przerwie zimowej lub letniej. Czy trzeba to robić każdemu piłkarzowi osobno, czy jest jakiś sposób, żeby to zrobić grupowo całej drużynie?

I drugie pytanie:
w czasie przygotowań do sezonu chcę wyjechać na tournee, ale nie moigę wybrać kraju, do którego chcę jechać (opcja się nie wyśiwetla). Jak to zrobić?

thx z góry za info

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.01.2013 08:53    #1
Co do 1 to jeśli nie sprawia Ci to problemu to zaznacz wszystkich graczy którzy są w Twoim klubie (poza tymi którzy są wypożyczeni do innych zespołów) i tak jak jednemu dajesz odpoczynek tygodniowy tak zrób po prostu całej grupie(tym których zaznaczyłeś).

albo

Jak nie masz meczów w trakcie tej przerwy zimowej to po prostu daj zawodnikom maksymalny trening meczowy(w treningu drużyny) wtedy nie będą w ogóle ćwiczyli bo nie będą mieli do jakiego meczu się przygotować(takie mam wrażenie).

Z tournee się jeszcze nie spotkałem.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.01.2013 o godz. 08:55

tts0 Partyzant

0
05.01.2013 15:23    #2
Panowie, to jak to jest z tą przerwą w polskiej e-KLASIE? Piłkarze dostają urlopy, czy trzeba ich odesłać samemu na odpoczynek? Gram sobie Legią pierwszy sezon - całkiem przyjemna rozgrywka - więc nie chciałbym zbytnio namieszać w treningu. Przygotowania planuję rozpocząć tak około 1-2 tygognia stycznia. Oczywiście FM 13.

Z góry dziękuję!
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

djyazzy11 Partyzant

0
05.01.2013 16:53    #3
Czyli jak dam na maxa trening meczowy to jest przygotowanie do nastepnego meczu a jak dam na MNIEJ TRENINGU MECZOWEGO to sa same cwiczenia ??Chodzi mi o okres przygotowawczy...Jak ustawiacie i na ile?Z góry dzieki za odp..

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
05.01.2013 20:01    #4
NA cmrev wszyscy piszą że nie ma urlopu więc trzeba samemu wysyłać ich opcją "odpoczynek-->tydzień" albo dawać trening meczowy na 0 w oknie treningu drużynowego. Tak jak pisałem powyżej.

Jak dasz max przygotowanie do meczu to będą przygotowywać się na 2/3 dni przed meczem do niego. Jak będziesz miał trening drużynowy np. ofensywny i włączysz na minimum przygotowanie do meczu to wtedy będą ciągle ćwiczyli ofensywę.

Chyba piszę jasno(?)

dzikidingo Partyzant

0
08.01.2013 21:42    #5
A ja mam inny problem. W trakcie sezonu ustawiam trening na tydzień bieżący, następny i na za dwa tygodnie. Kontynuuję grę i trening wraca do pierwotnych ustawień. Moje wypociny znikają. Dodatkowo jako trening ogólny mam ustawione żrównoważone z wysokim priorytetem, a po chwili samo przeskakuje na obrona z bardzo niskim priorytetem. Dodam, że moi współpracownicy są bo samemu by się nudziło, na nic więcej im nie pozwalam. Wie ktoś coś?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.