Jak osiągnąć sukces polskim klubem?

Sami212 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.01.2013, 16:14    Pytanie
Witam gram już 6 sezon legia warszawa i zdobylem tylko 4 mistrzostwa puchar polski z europejskiej pilki konczylem zawsze w grupie ligi mistrzow a w lidze europy wyszedlem z grupy mam juz nawet carlosa fierro co zrobic zeby wygrac np lige mistrzow albo dojsc chociaz do polfinalu? pozdrawiam

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
10.01.2013 16:24    #1
kupować dobrych graczy z wolnego transferu :)

Sami212 Partyzant

0
10.01.2013 16:28    #2
Udalo ci sie wygrac cos wiecej polskim klubem? mam zatrudniac staruchow? juz mam taki rok ze super talenty sie pojawiaja. Jak tu wygrac z np bayernem albo interem takimi potegami? co w ogole trzeba ustawic w taktyce. Wedlug ,mnie ludzie cos kombinuje np z geni scaut

Kamil Cierniak Partyzant

0
10.01.2013 16:46    #3
być może się bawią, dla mnie to jest nienormalne, że po 2 sezonach legia pokonuje barce 6-0 w finale pucharu mistrzów czy coś :D

Sami212 Partyzant

0
10.01.2013 16:49    #4
a ty wygrales cos polskim zespolem oprocz mistrza ligi polskiej pucharu polski ? czy superpucharu polski?chodzi mi o europe

Michal144 Partyzant

0
10.01.2013 18:53    #5
Ja też grałem Legią to zdobyłem 2 razy Ekstraklasę , 3 razy w superpucharze , w LE byłem w ćwierćfinale a w LM dwa razy w grupach i po 3 sezonie ofertę dostałem z Milanu (nie była to za dobra drużyna , długi wielkie itp) ale po pół sezonie grania jestem w Manchesterze United :D (neymar , lewy , Bale w składzie ) :P

Pe Partyzant

0
10.01.2013 19:29    #6
Szukaj, szukaj i szukaj transferów młodzianów z wolnego transferu (czasem konkrety się zdarzają) oraz przede wszystkim tuż po tym, gdy ogłosza nabór juniorów przejrzyj listę wyszukiwania młodzieżowców na kontrakcie juniorskim. Jeśli masz kozackiego (OP i OU minimum po 19) to możesz mu zaufać, jednak czekanie na raporty będzie dosyć czasochłonne. Przykładowo co roku w Afryce rodzi się jakiś gość, którego zakontraktujesz za ekwiwalent maks 3M a sprzedasz po latach za sporą sumę. W moich zespołach u-18 i młodej ekstraklasie mam ok 20 zawodników różnych narodowości, którzy nie wystapią w więcej niż 10 meczach ligowych (pomocne przy podpisywaniu kontraktu, można mu obeicać złote góry), a zarobie na nich krocie. I tak co roku ok 300M na czysto dochodzi do budżetu klubowego. Ogrywają sie praktycznie tylko w PP, z grona tych zawodników po dokładnej obserwacji wyłowisz jednego, dwóch graczy, którzy wniosą jakość do Twojego zespołu. W ten sposób wyłowiłem np Grishina z wolnego, który po 4 latach poszeł do L'pool'u za 146M czy Fincha do Fulham za 156M ;)

Jahred Partyzant

0
10.01.2013 21:25    #7
ja Radomiakiem zdominaowałem po awansie polską ekstraklasę 6 mistrzostw z rzędu, potem doszły sukcesy w lidze mistrzów 3 razy z rzędy zdobywałem to trofeum, ściągałem dużo "noname" graczy z brazylii, którzy zajebiście się u mnie rozwijali, do tego naprawdę pojawiły mi się polksie megatalenty :) niestety po tym jak zdobyłem 3 sezon z rzedu ligę mistrzów musiałem wyprzedać całą podstawową 11 i lkilku rezerwowych bo wszyscy stali się nieszczęśliwi bo osiągnęli wszytsko z moim klubem u nie chcieli już u mnie zostać, porozjeżdżali się po całej europie po najlepszych klubach a na moje konto na czysto wpłynęło ponad 100 baniek z transferów.
Polecam na początku gry kupić praego obrońcę ROMARIO z Vittorii, zajebisty grajek się z niego robi, kupiłem go za 400tysięcy a opchnąłem po 7 latach gry u mnie za 12baniek+klazula 50%zysku z następnego transferu :)

konon94 Partyzant

0
10.01.2013 22:07    #8
Ja kiedyś Legią w drugim sezonie doszedłem do finału Ligi Europy,(Fm 11 bodajże), więc mogę Ci dać parę rad. Warto mieć grywalne ligi białoruskie, ukraińskie, czeskie, słowackie, brazylijskie. Ja szczerze mówiąc nigdy nie korzystałem z koksów z afryki i jakoś źle mi nie szło. Przede wszystkim warto poświęcić trochę czasu na przejrzenie większości lig, zespół po zespole, w celu znalezienia piłkarze, których kontrakt wygasa za 6 miesięcy(musisz to robić co rundę). W taki sposób ściągniesz za darmo wielu bardzo dobrych piłkarzy, po czym będziesz mógł wytransferować za kilka mln polskie gwiazdki(jak np. Janusz Gol), które za granicą i tak nic nie osiągną, więc nie dość że zarobisz nie złą kasę, to po sezonie, dwóch będziesz mógł mieć ich z powrotem za przysłowiowy worek piłek. Ta zasada tyczy się również najlepszych zawodników z polskiej ligi - osłabiasz rywala, a po sezonie sprzedajesz delikwenta za granicę :P Po drugie nie inwestuj w transfery gotówkowe piłkarzy z polskiej ligi, no chyba że trafi się wyjątkowa okazja, lepiej przeszukać dokładnie ligi czeskie, słowackie, bułgarskie, rumuńskie, ukraińskie, białoruskie itp, aby znaleźć lepszych i tańszych piłkarzy. Po trzecie spróbuj zaoferować na początku gry jakiegoś "dobrego" piłkarza(jak przytoczony Gol), za kilka milionów innym klubom, może któryś się skusi, dobry nawet 1 mln Euro, za który kupisz 3 lepszych z zagranicy. Oczywiście możesz przeboleć ze dwa sezony i pokupować mega newgenów z afryki, ale to już twoja sprawa, którą drogę obierzesz :P

bernix1897 Partyzant

0
10.01.2013 22:49    #9
Chciałem was się spytać w jaką wersje fm gracie?

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution