Kupno FM 2013 - gdzie najtaniej ?

franas Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.01.2013, 17:31    #1
Po tych wielu tygodniach czekania, aż gra przestanie być dziurawa niczym szwajcarski ser, postanowiłem zakupić nową wersję FM-a. Jednakowoż zdziwiłem się, iż cena produktu dalej oscyluje w granicach 120-100 zł, myślałem że uda mi się już zakupić za ok 70 zl. Czy znacie miejsca gdzie mogę dostać taniej ten tytuł niż w przysłowiowych Empikach i Media Marktach ? Z góry wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi
Uśpiony revolucjonista ;)

Mar1992 Przodownik pracy

0
14.01.2013 17:38    #2
Może i by się coś znalazło, ale Terror-admini nie pozwolą na reklamowanie innych źródeł, niż ich własne, więc... :) W takim sklepie, co nazwa zaczyna się na "RTV", w środku nazwy waluta europejska, a dalej "artykuły gospodarstwa domowego" jest za 90 zł. Możesz poszukać samego klucza do kupienia, co będzie tańsze. :)

Emeryt Partyzant

0
14.01.2013 18:41    #3
Dwukrotnie się zastanów zanim wydasz pieniądze na FM. Ja obecenie żałuję, że kupiłem w dzień premiery wydając na to coś 120zł.

A co do tematu, to w Media Markcie masz jakoś po 80zł z tego co pamiętam.

krupa91 Partyzant

0
14.01.2013 19:02    #4
Ja kupiłem na allegro za 75 zł oryginalną - steam i nie żałuję. Gramy ze znajomymi, aż miło... ;)

franas Młody aktywista

0
14.01.2013 19:46    #5
Dlatego właśnie poczekałem na parę łatek, aby kupić teraz, a nie w dniu premiery (a walczyłem z sobą niesamowicie). W MM w którym byłem gra kosztowała 99 zł :( Myślałem jeszcze o kupnie konta Steam na allegro za te 10-15 zł, ale wydaje mi się, że nie jest to do końca legalne, więc daruje sobie (też nie mam pewności że/jak to działa). Będę musiał przejechać się po Poznaniu bądź przejrzeć inne portale aukcyjne w poszukiwaniu jakiejś okazji :)
Uśpiony revolucjonista ;)

patryk_augustow Młody aktywista

0
15.01.2013 09:44    #6
Omijaj te "promocje" z allegro. Niby tylko 10-15 zł, ale zawsze szkoda Widziałem u kolegi na jakiej to działa zasadzie i od razu zrezygnowałem z tego pomysłu. Póki co pogrywam jeszcze w 12, poczekam jeszcze trochę i wtedy kupię trzynastkę. Zawsze tak robię

Gość wysyła Ci na maila 1,5 mb plik RAR, a w środku plik wsadowy Windows. Odpalasz to coś, loguje się automatycznie na jakieś konto bez wpisywania loginu i hasła, możesz ściągnąć grę, wszystko fajnie wygląda. Ale jest zasadniczy problem. Oni ten sam plik wysyłają to wszystkich kupujących, więc dużo ludzi korzysta z tego samego konta i jeśli chce się pograć, trzeba trafić na "otwartą linię". Jakby tego było mało, po tygodniu wyskoczył komunikat, że konto nie istnieje, więc mój kolega i inni kupujący zwyczajnie stracili i kasę i możliwość gry.
"Świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w*******i"

brk Partyzant

0
15.01.2013 09:46    #7
konto na steamie przecież za darmo zrobisz. Kup sobie wersje cyfrową na allegro jestem pewny, że nie znajdziesz nigdzie taniej.

marcin18osw Partyzant

0
15.01.2013 14:55    #8
Witam ja mam pytanie odnośnie kupna FM. Nie jest ono związane z ceną. Chciałbym zapytać bo zabieram się za kupno FM13 tylko chciałbym złożyć się z bratem i tutaj moje pytanie. Czy jest możliwość po zakupieniu gry na 2 różnych komputerach ? Bo nie wiem jak to teraz odbywa się na steam... Z góry dzięki za odpowiedź

adik777 Partyzant

0
15.01.2013 15:39    #9
Oczywiście że jest.Ale na tym samym ( jednym ) koncie
Jest tylko małe "ale" - nie pogracie razem przez internet , gdyż tylko na jednym komputerze może być konto online .
No ale jeżeli nie chcecie grać razem przez neta , to śmiało możecie kupować :)

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
15.01.2013 16:13    #10
Poprawka: w jednym momencie można być online tylko na jednym kompie.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.