Pytań kilka wróbla ćwirka :D

Kaczy1982 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
16.01.2013 15:15    #11
Gram Rangersami i po zdobyciu mistrzostwa w czwartym sezonie mój klub kupił jakiś tam prywatny inwestor.Wszystko spoko, zainwestował kasę itd. ale nie mogę rozmawiać z zarządem ani modyfikować budżetu klubowego.Czy coś się zbugowało?Czy będę mógł to robić za jakiś czas?Czy już może nie będę mógł nigdy tego robić?

sxz69 Młody aktywista

0
16.01.2013 15:39    #12
Zapewne nałożyli embargo na czas zmiany zarządu. Normalna rzecz, że w tym momencie nie można nic modyfikować ani rozmawiać z zarządem. Za niedługo wszystko wróci do normy.

Kaczy1982 Partyzant

0
16.01.2013 15:46    #13
Ok już wsio gra.

Teraz kolejne pytanie.Mam dwóch zawodników spoza UE którym kończą się kontrakty w przyszłym roku.Są to kluczowi zawodnicy mojego klubu i strasznie mi na nich zależy.Po zaakceptowaniu przez nich warunków dostaję info że po przedłużeniu kontraktu nie dostali pozwolenia na pracę.

W takim układzie za 6 miesięcy ktoś ich będzie mógł wyciągnąć ode mnie za friko.Co mam robić?Sprzedawać ich teraz na siłę czy może zmienić się decyzja i w pewnym momencie dostaną pozwolenie na pracę?

sxz69 Młody aktywista

0
16.01.2013 15:53    #14
Trochę dziwna sytuacja, nie za bardzo rozumiem. Skoro zawodnicy grają u Ciebie w klubie to jakim cudem nie mają mieć możliwości podpisania nowego kontraktu ze względu na pozwolenie o pracę o.0
Nie spotkałem się nigdy z czymś takim. Jak już raz dostał pozwolenie o pracę w danym kraju to nie potrzebuje z każdą nową umową się o to ubiegać.
Jaką grasz ligą? Może przeczytaj zasady ligi i tam będzie odpowiedź.

Kaczy1982 Partyzant

0
16.01.2013 15:55    #15
Gram Rangersami.Oni przy podpisywaniu kontraktu dostali warunkowe pozwolenie na pracę i teraz jak chcę z nimi przedłużyć kontrakt to mam info że nie dostaną pozwolenia na pracę po przedłużeniu kontraktu.

sxz69 Młody aktywista

0
16.01.2013 16:00    #16
To nie pozostaje nic innego jak opchnąć ich za możliwie maksymalna kwotę i dobrze spożytkować te pieniądze na kolejne wzmocnienia.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.