Brak newgenów w Marcu

Voojitsu Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
18.01.2013, 20:44    #1
Elo, w mojej karierze jest marzec i zgdonie z grafikiem który znalazłem w necie a także z moich poprzednich karier wiem że od 8marca powinni się generować nowi gracze w poszczególnych krajach, ale problem w tym że ich nie ma wgl, zero nowych graczy, nie ma ich w genie scout i nie ma ich nigdzie xD gram Lechem poznań, karierę na tym sejvie zacząłem na norweskiej dacie czyli 18stycznia 2013roku jeśli dobrze pamiętam, czy ktoś wie co się dzieje z moimi "ziomkami"? bez nich nie ma przyszłości w moim klubie bo tylko na nich mnie stać. FM 13

Voojitsu Partyzant

0
19.01.2013 17:51    #2
Wie ktoś co może być przyczyną albo cokolwiek ktoś wie?

sxz69 Młody aktywista

0
19.01.2013 18:00    #3
Pojawią się w swoim czasie...

Na początku kariery ustawiłeś dużą lub ogromną bazę danych?
Ilość newgenów jest większa w grywalnych ligach. Im ich więcej tym większa szansa na pojawienie się talentów.
Jak chcesz mieć dużą ilość talentów z wysokim PA to polecam dodać przede wszystkim ekstraklasę argentyńską i brazylijską.

Voojitsu Partyzant

0
19.01.2013 18:15    #4
mam 30lig, baza danych Duża, może to dlatego że zacząłem grę dopiero 18stycznia 2013roku i w tym roku może już nie być juniorów, postanowiłem że zacznę od tej daty i obejmę klub z 7miejscem w Ekstraklasie i nie przyszli nowi juniorzy ani nic, poczekam do marca nastepnego roku i zobaczę, szkoda bo będę musiał się męczyć obecnymi piłkarzami w lechu a nie jestem do nich przekonany (oprócz vojo i toneva)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.