Witajcie, chciałem podyskutować i wysłuchać waszych opinii. Pierw przedstawie sytuację. Jestem w połowie trzeciego sezonu Tottenhamem. Idzie bardzo dobrze. Ale pomińmy moją dyspozycję. Funduszę na pensję wynoszą 6,3 mln funtów miesięcznie, moje wydatki 6,8 mln funtów. Klub nie narzeka ponieważ spisujemy się rewelacyjnie, ale chciałbym go nieco podreperować. Stan konta na ten moment jest ujemny także rozmowy z zarządem apropo zwiększenia budżetu płac kończą się "Mimo że zgadzamy się z pańskim rozumowaniem, to nie dysponujemy odpowiednimy finsami bla bla bla" Nie mam nikogo by sprzedać. Z rezerw wszyscy co dużo zarabiali zostali posprzedawani/powypożyczani. Na redukcję pensji przy moich graczach i dyspozycji drużyny nie ma co liczyć.
Ale wpadłem na pewien pomysł.
Otóż ja "zarabiam" 315 tys funtów miesięcznie, a co by było gdybym przy podpisaniu następnego kontraktu zaznaczył że chce pracować za darmo ? Budżet płac by się znacznie poprawił.
1. I teraz czy w ogóle to możliwe i móglbym tak zrobić ?
2. Czy wpłynęło by to na reputacje mojej osoby w grze ?
3. Czy miało by jakiekolwiek negatywne skutki ?
Może ktoś miał już z tym styczność.
Pozdrawiam
Ale wpadłem na pewien pomysł.
Otóż ja "zarabiam" 315 tys funtów miesięcznie, a co by było gdybym przy podpisaniu następnego kontraktu zaznaczył że chce pracować za darmo ? Budżet płac by się znacznie poprawił.
1. I teraz czy w ogóle to możliwe i móglbym tak zrobić ?
2. Czy wpłynęło by to na reputacje mojej osoby w grze ?
3. Czy miało by jakiekolwiek negatywne skutki ?
Może ktoś miał już z tym styczność.
Pozdrawiam
Najnowsze posty