Stało się - awansowałem przez baraże. Jestem w Blue Square Premier, do wykorzystania w budżecie mam 2500 funtów, max na kontrakt mogę wydać 500 funtów (zgadłem!) i... żaden z zawodników z obydwu niższych lig nie jest zainteresowany transferem!
Żeby było śmiesznie i mniej logicznie, udało mi się za te 500 funtów na tydzień ściągnąć reprezentanta Jamajki (Daniel Gordon) i reprezentanta Trynidadu i Tobago (Andre Boucaud). Piłkarzy z niższej ligi ruszyć jednak nie mogę. Opcji do wypożyczenia kogokolwiek też brak. Mimo 150 tysięcy na koncie (część poszła na 1000 dodatkowych miejsc na stadionie - zarząd sam się ogarnął), nadal scouting mam na poziomie żenującym i ruszyć się go nie da, a jakby nie patrzeć, to już czwarty sezon. Genialne!
EDIT: A propos rozbudowy stadionu - mając tak znakomite perspektywy transferowe, postanowiłem skupić się na juniorach. Zarząd w połowie poprzedniego sezonu przystał na podniesienie poziomu ich szkolenia i gdy prace dobiegały końca - BAM! - rozbudujmy stadion! Akcja "junior" została anulowana na potrzeby 1000 krzesełek, na co wpływu oczywiście nie miałem.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.01.2013 o godz. 02:20
Najnowsze posty