Osobiście kupiłem wersję pudełkową FM13 jakiś tydzień przed premierą poprzez allegro - wyszło koło stówy + koszty przesyłki.
Co do nauki gry w FM'a to jest to przede wszystkim nauka na własnych błędach. Zanim zaczniesz na poważnie swoją karierę zapewne nie raz zaczniesz grę od nowa i od nowa i od nowa... FMowe samouczki są według mnie mało przydatne - uczą tak właściwie podstawy podstaw. Osobiście polecam artykuły kolegów z redakcji cmreva w dziale 'poradniki' i 'publicystyka' skąd sam pobierałem nauki. Podkeślę też, by nie zwracać uwagi na datę przesłania artykułów gdyż w większości są one uniwersalne (powiedzmy od 2005 roku w górę).
Jeśli masz jeszcze jakieś pytania odnośnie gry polecam Ci samodzielne szperanie w sieci w poszukiwaniu odpowiedzi. Ewentualnie zawsze możesz wysłać do mnie PW, postaram się odpowiedzieć na każdą wątpliwość, nie ma co 'zaśmiecać' forum pojedynczymi pytaniami
EDIT: @sxz69
Ty jesteś niecierpliwy i wystarcza Ci obejrzenie pięciominutowych highlightsów, mi 45-minutowy dwukrotnie przyspieszony mecz, vojtassowi zaś odpowiada pełne 90 minut - każdy ma swój styl gry...
// Edytowano 2 razy, ostatni raz 15.02.2013 o godz. 20:34
Najnowsze posty