Nowy kontrakt dla zawodnika

xTrampekx Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.02.2013, 20:53    #1
Kończy mi się kontrakt z Neymarem (12 m) i chcąc zaoferować mu nowy kontrakt jego agent życzy sobie 350 tys euro tygodniowo i premie za podpis po 8 milionów a mój budżet nie jest wstanie tego tego nie ogarnia wiec w zadaniach współpracowników daje opcje ze prezes podpisuje i przedłuża umowy.
Po paru dniach dostaje wiadomość ze neymar podpisał kontrakt :o 230 tys. tyg - czy to normalne????????????

sxz69 Młody aktywista

0
15.02.2013 20:59    #2
Jesteś na forum od 2006 roku (z FMem prawdopodobnie też) i zadajesz takie dziecinne pytania? o.0

Oczywiście, że to normalne. Skoro odpowiada mu gra w klubie to nie ma wielce wygórowanych żądań. A jak jakiś inny klub się po niego zgłasza to niech płaci kasę.

Na rzeczywistość łatwo to sobie przenieść. Wiele bogatych klubów kusi zawodników, lecz nie wszyscy lecą na kasę. Proste jak budowa cepa.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 15.02.2013 o godz. 21:02

xTrampekx Partyzant

0
15.02.2013 21:30    #3
[quote="sxz69"]Jesteś na forum od 2006 roku (z FMem prawdopodobnie też) i zadajesz takie dziecinne pytania? o.0

Oczywiście, że to normalne. Skoro odpowiada mu gra w klubie to nie ma wielce wygórowanych żądań. A jak jakiś inny klub się po niego zgłasza to niech płaci kasę.

Na rzeczywistość łatwo to sobie przenieść. Wiele bogatych klubów kusi zawodników, lecz nie wszyscy lecą na kasę. Proste jak budowa cepa.[/quote]
Moze i dziwne ale spotkałem się z tym dopiero w 2013. Chodzi mi oto za jak ja osobiście proponuje mu kontrakt to chce takich pieniędzy ze nie jestem mu wstanie tyle dać, a prezes proponuje mu zarobki niewiele wyższe niż ma i podpisuje i to mnie dziwi.
ja mu proponowałem 300 tys tyg. 6mln dla agenta i za lojalność wyrównanie do najwyższej 25% rocznej podwyżki + dodatkowe klauzule dla napastnika (bardzo wysokie) a on mię olewa.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 15.02.2013 o godz. 21:31

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
15.02.2013 21:38    #4
Mozliwe ze ma lepszy dar przekonywania od Ciebie ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution