[problem] Zawiesza się komputer.

Campeones Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.02.2013, 17:45    Pytanie
Witam, dzisiaj zacząłem grać w FM 2013, wszystko ładnie cacy, chodzi jak należy, ale gdy np naciskam Ekstraklasa > Transfery komputer się zawiesza i jestem zmuszony go restować, nie pomaga alt + F4, ctrl + alt + del, przycisk windowsa. Kompletnie N I C..

Nie wiem od czego jest to zależne, ale mam nadzieje, że jest na to sposób, czekam na pomoc. Z góry dzięki!

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
24.02.2013 17:58    #1
Spróbuj od sprawdzenia spójności plików gry na Steam.
Też miałem problemy z FM-em, często mi się wieszał, a w jednym konkretnym momencie powodował crush dump.
Sprawdzenie spójności plików zakończyło wszelkie problemy jak ręką odjął.
…(…)…

Ignachinio Partyzant

0
19.03.2013 00:49    #2
Sprawdziłem spójność tych plików niestety nadal mam ten błąd Crush.. mam oryginała co robić?

szczepek Młody aktywista

0
20.03.2013 15:11    #3
reinstal :D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution