Witam, Problem polega na tym, że po wciśnięciu graj, FM się zacina i pomaga tylko alt + ctrl+del .Dodam, że gram z zaktualizowanymi składami natomiast bez aktulizacji przegrałem z 10 sezonów i nie było żadnych problemów. Sytuacja jest dość dziwna, gdyż jestem w połowie 4 sezonu (tj. 2015 rok) i w tym momencie pojawił się opisany problem. Co gorsza próbowałem save z poczatku 4 sezonu i jest taki sam problem, mimo tego, że wcześniej udało mi się rozegrać połowę sezonu.
Sprawdzałem również stare savy np z 2020 (bez łatki ze składami) i tam o dziwo wszystko działa, więc wyklucza to problem grafiki. Jeżeli zacznę grę od nowa (z aktualnymi składami) to również wszystko działa poprawnie, więc nie rozumiem w czym problem.
Możliwe, że to wina łatki ze składami i w późniejszym sezonie występuje taki bład? Miał ktoś podobny problem i wie jak temu zaradzić?
Pozdrawiam, i z góry dziękuję za odpowiedź.
Sprawdzałem również stare savy np z 2020 (bez łatki ze składami) i tam o dziwo wszystko działa, więc wyklucza to problem grafiki. Jeżeli zacznę grę od nowa (z aktualnymi składami) to również wszystko działa poprawnie, więc nie rozumiem w czym problem.
Możliwe, że to wina łatki ze składami i w późniejszym sezonie występuje taki bład? Miał ktoś podobny problem i wie jak temu zaradzić?
Pozdrawiam, i z góry dziękuję za odpowiedź.
Najnowsze posty