Wartość zawodników

sebaraul Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.03.2013, 19:24    Pytanie
Pytanie do osób grających polskimi klubami. Czy macie w składzie zawodników wartych 1 mln euro lub więcej?
Gram już trzeci sezon, ale wartość moich grajków nie może podskoczyć ponad ten poziom. Wszołek i Cani mają od roku wartość na poziomie 900-950 tys. i wyżej niet. A Cani w zeszłym sezonie został królem strzelców i graczem sezonu więc wartość chyba powinna mu podskoczyć...
Teraz też dobrze gra w LM i też nic, Wszołek to samo. Denerwuje mnie to trochę bo moim zdaniem zaniża mi wartość moich grajków.
Nieważne czy wygrywasz czy przegrywasz.
Ważne jak grasz.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.03.2013 19:39    #1
Sprobuj podpisac z nimi kontrakt na wiecej niz 3 lata to moze Ci podbije cenę sugerowaną.

robal15 Młody aktywista

0
04.03.2013 20:00    #2
Albo daj im wyższą pensję. U mnie po roku najdroższy zawodnik kosztuje 800 tyś. A tak w ogóle z tymi kwotami jest parodia, np w Hiszpanii zawodnicy kosztują po 2 mln, a we Francji po 10 mln. To już wiadomo, gdzie robić zakupy :D
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

sxz69 Młody aktywista

0
04.03.2013 20:19    #3
Temat był już kilka razy poruszany. Żadne pensje, żadne sukcesy i inne cuda na kiju nie są w stanie zmienić tego, że wartość piłkarzy w polskiej lidze jak dojdzie do 1,5mln funtów to już jest sukces. Tak po prostu jest w tej edycji fma i trzeba się z tym pogodzić. Co nie znaczy, że za gracza wartego trochę ponad 1mln funi nie można zarobić kilkadziesiąt razy więcej. Sam niechcianych już grajków sprzedawałem za kilkanaście czy 20 parę milionów. A odrzucałem oferty zawodników 1 składu po 40 parę milionów. A warci byli właśnie ledwo ponad milion funtów. Po prostu jak ktoś jest warty dużej kasy to inne kluby sporo zapłacą. Polska liga zwyczajnie nie oddaje rzeczywistej wartości zawodników.

mateuszek77 Partyzant

0
05.03.2013 10:13    #4
[quote="sxz69"]Temat był już kilka razy poruszany. Żadne pensje, żadne sukcesy i inne cuda na kiju nie są w stanie zmienić tego, że wartość piłkarzy w polskiej lidze jak dojdzie do 1,5mln funtów to już jest sukces. Tak po prostu jest w tej edycji fma i trzeba się z tym pogodzić. Co nie znaczy, że za gracza wartego trochę ponad 1mln funi nie można zarobić kilkadziesiąt razy więcej. Sam niechcianych już grajków sprzedawałem za kilkanaście czy 20 parę milionów. A odrzucałem oferty zawodników 1 składu po 40 parę milionów. A warci byli właśnie ledwo ponad milion funtów. Po prostu jak ktoś jest warty dużej kasy to inne kluby sporo zapłacą. Polska liga zwyczajnie nie oddaje rzeczywistej wartości zawodników.[/quote]

Stety, niestety, ale muszę się zgodzić.
Zobacz, spróbuj wyciągnąć jakiegoś gostka z ameryki południowej, który jest wart szacunkowo, powiedzmy, 80 tys. $. Złożysz ofertę za 5 milionów to Ci przyjmą może.
Tak samo jest w Polsce - nie ważne ile mają napisane. Ważne, ile rzeczywiście inne kluby są w stanie za niego dać.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.