Pytania odnośnie Edytora

rajcholc Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.02.2013, 15:38    Pytanie
Mam FM 2011 ,a co za tym idzie - wiele nieodzwierciedlonych już w rzeczywistości "czynników". ( wiadomo ten zawodnik się wybił, a tamten utracił już co nieco ). No i chciałbym sobie to troszkę odświeżyć. Moje pytanie brzmi: Co trzeba edytować ? Poszczególne atrybuty? Czy wystarczy tylko odpowiednio zmniejszyć/zwiększyć CA, a atrybuty same się zmienią? No i jeszcze tak przy okazji.. W edytorze tam jest zakładka, która pokazuje zmiany i w ilu zmianach coś poszło nie tak. Czy da się jakoś sprawdzić gdzie popełniło się błędy, czy samemu trzeba szukać?

PS: Jak zły dział, albo temat się powtórzył ( szukałem ale nie znalazłem) to najmocniej przepraszam .

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.02.2013, 15:40

moldovan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.03.2013 12:24    #1
1. Edytujesz głównie CA, potem umiejętności ale nie należy przesadzać bo rzadko komu technika czy kreatywność rosną z 11 do 16-17.
2. Gdzie popełniło się błędy jako tako sprawdzić nie możesz, ewentualnie możesz przy wyszukiwaniu dać w filter żeby ci pokazywało tylko piłkarzy których edytowałeś.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution