Problem z europejskimi pucharami

kubamessi47 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.03.2013, 14:54    #1
Hej, mam taki problem w grze. Gram sobie Lazio Rzym i mam już połowe 2014 roku. W ubiegłym sezonie zająłem 6 lokatę w lidze ale wygrałem Puchar Włoch i dzięki temu awansowałem do Ligi Europejskiej. No i mam 2 wrzesień i w czerwonej ramce przychodzi mi informacja, że muszę zgłosić 25 zawodników do dalszej fazy pucharu. No i standardowo daje odpowiedz i tam gdize powinien być skład do wybrania pisze mi, że' Drużyna nie bierze udziału w rozgrywkach któe wymagają rejestracji składu'. Co mam zrobić? bo przez to nie mogę grać dalej ??/

Mar1992 Przodownik pracy

0
10.03.2013 14:59    #2
Próbowałeś brać urlop na ten dzień?

kubamessi47 Partyzant

0
10.03.2013 15:01    #3
włąśnie wziąłem. mam nadzieję, że zadziała :)

kubamessi47 Partyzant

0
10.03.2013 15:06    #4
OK dzięki wielkie :) udało się :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.