Gram drużyną, którą wygrywam wiele spotkań (FM 12), po których niestety zamiast skakać morale do góry, utrzymuje się na stałym poziomie "dosyć kiepskie" u połowy drużyny. Po zakończonym meczu i wygranej patrze na skład a tam prawie same "doskonałe" natomiast już dzień później z powrotem dosyć kiepskie więc zastanawiam się WTF ?
mam 2 możliwe podejścia:
pierwsze
na początku sezonu gracz otrzymał czerwo a ja nie udzieliłem ostrzeżenia tylko odwołałem się do kary, nie porozmawiałem też z zawodnikiem, przez co kilku ziomków z drużyny pruło się o brak dyscypliny, pogadałem, że to się nie powtórzy i był luz
drugie:
przed rozpoczęciem gry zainstalowałem łatkę z aktualnymi składami z cmrev.com, może to jest przyczyną
albo jeszcze coś innego?
co myślicie
mam 2 możliwe podejścia:
pierwsze
na początku sezonu gracz otrzymał czerwo a ja nie udzieliłem ostrzeżenia tylko odwołałem się do kary, nie porozmawiałem też z zawodnikiem, przez co kilku ziomków z drużyny pruło się o brak dyscypliny, pogadałem, że to się nie powtórzy i był luz
drugie:
przed rozpoczęciem gry zainstalowałem łatkę z aktualnymi składami z cmrev.com, może to jest przyczyną
albo jeszcze coś innego?
co myślicie
Najnowsze posty