Strona

Sukces polskim klubem w Europie

tuhrotluv Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.03.2013 10:29    #41
@Viique

Szczerze? Też mi się nie chce to wierzyć, że nie spojrzy w lustro. Chyba, że tak "profesjonalnie" do tego podchodzi.
Drogą wyboru klubów - najmocniejszy klub ever - Podbeskidzie Bielsko-Biała. Zagrałem do 7 kolejki, byłem 8 w tabeli, hip hip hura. Teraz wybieram tylko słabe kluby. A to klub z 3 ligi francuskiej, a to klub z 2 ligi albańskiej, a to 3 liga azerska, a to San Marino, a to Andora, a to 3. liga polska, a to Kazachstan... Nie mogę grać mocarstwami, bowiem wydaje mi się, że to jest za łatwe. Mimo, że to klub w środku europejskiej stawki i jeszcze długa droga do czołówki, to mi się wydaje, że to jest za łatwe. Klub jest już za połowa zdecydowanie trudniejszej drogi - teraz przed nim tylko stawianie się mocarstwom, a nie drugoligowcom ze strefy spadkowej. Ktoś sobie postawił za cel klub z 11 ligi angielskiej tak jak mówicie. Ja zanim bym awansował, to by minęły 2 miesiące. Grałem raz US Quevilly i od 7 czerwca (w grze) do połowy listopada grałem 3 tygodnie. Gram powoli, spokojnie, 30, 40 minut dziennie. Do godziny - nie dłużej. Nie lubię przemęczać oczu - przecież można i wolę też grać w piłkę w realnym wydaniu a w FM, Fifam, FIFĘ czy PESa.
Tuhrotluv - najwolniej grający menedżer w historii Football Managera.

lancos3-11 Partyzant

0
30.03.2013 10:48    #42
[quote="Viique"]
. Nie potragfię grarać w dużych klubach - nigdy (nie licząc pierwszej kariery Wisłą Kraków) nie udało mi się dojść chociażby do pierwszego spotkania ligowego! Natłok zawodników, sztabu szkoleniowego zawsze mnie przytłaczał. Zawsze wybieram sobie jakąś słabiznę (najlepiej półzawodowców - amatorzy mnie frustrują) i staram się dojsć z nimi jak najdalej. Kłopoty zaczynają się gdy klub zaczyna się rozrastać, iość zawodników i członków sztabu szkoleniowego zwiększa się a ja... muszę zaczynać od nowa. Proszę się teraz grzecznie ustawić w kolejce na zjechanie mojego sposobu gry. Nie gram przecież europejskimi średniakami i upadłymi potęgami co jak się orientuję jest teraz w modzie (ślędzę co się dzieje w temacie z propozycjami na drużyny do nowych karier).

[/quote]
Jezu mam tak samo! Ostatnio pierwszy raz chciałem spróbować grać mocnym klubem/średniakiem/upadłą potęgą. I co? I Nuda!!! Ja potrzebuje trudności tak jak ty, bo inaczej się nudzę. Moje miejsce jest w czwartej lidze hiszpańskiej. Gdzie bym nie grał wcześniej czy później mi się nudzi i tam wracam. Każdy ma takie swoje miejsce w grze, gdzie wciąż wraca.
Podpisuje się pod tym co napisałeś rękami i nogami! :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 30.03.2013 o godz. 10:49

druid78 Partyzant

0
30.03.2013 12:28    #43
[quote="Viique"]

Nie wiem czemu nikt nie zwrócił uwagi na wyraźnie przegiętą wypowiedź Druida, któy stwierdził że gdyby pochwalił się zdobytym w 'lewy' sposób pucharem nie mógłby popatrzeć na swoje odbicie w lustrze :dead:

[/quote]

Hehe... Ja zwróciłem uwagę.
A tak serio, wyciągając zdania z kontekstu, można do absurdu sprowadzić niemal wszystko. A już wydobywać i rozwodzić się ze zgrozą nad ewidentną figurą retoryczną... to dziecinada chyba nawet większego kalibru, niż gra na czitach.
Wyjaśniam jeszcze raz, mam nadzieję, że ostatni - nie, nie jestem typem zacietrzewionego gracza, próbującego narzucać innym "jedynie słuszne zasady". Lubię po prostu rzetelność i klarowność w komunikacji na forum. W temacie pada pytanie - czy można polskim klubem osiągnąć sukces w Europie? Kolega raczej jasno daje do zrozumienia jaki rodzaj gry go interesuje, że nie ucieka się do czitów. Trochę niżej, pomiędzy rzeczowymi odpowiedziami, czytam napinki o zdobyciu Legią w pierwszym sezonie LE, a później nieprzerwanej hegemonii w LM... Ręce opadają.
Grajmy jak tam sobie chcemy, ale na forum rozróżniajmy informację od dezinformacji.
I czytajmy ze zrozumieniem. ;)

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.