Taktyka ? Już nie mam pomysłów ...

Alex Ferguson Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.04.2013 22:18    #11
No tak juz z 10 taktyk przetrzepalem .... albo i lepiej

caddoc Partyzant

0
01.04.2013 23:27    #12
Po pierwsze to jasne, że dostajesz w plecy jak co 7 meczy zmieniasz taktykę. Po 2 masz taką rozbieżność narodowości i tylu nowych zawodników w składzie, że pewnie połowa z nich nawet nie zdążyła się zaaklimatyzować w Twoim klubie. Po 3 w Fmie sprowadzenie 20 zawodników klasy światowej nie oznacza, że będziesz wszystkich bił z miejsca po 5:0. Kolejna sprawa to zrób sam taktykę, pod Twoich zawodników, a nie ściągasz gotowe taktyki, które jak widać nie działają. Kolejna sprawa to stałe fragmenty (jak tracisz dużo bramek po kontrach z wolnych i rożnych to znaczy, że po 1 słabo je wykonujesz, a po 2 za mało zawodników zostawiasz w obronie). Rotacja składem, żeby każdy miał odpowiednie przygotowanie meczowe i poziom kondycji. Morale muszą być wysokie, rozmowy motywacyjne odpowiednie, pochwały lub nagany za dobre lub słabe występy itp itd

Btw na jakim patchu grasz, że BVB się całe wyprzedaje? Mi nigdy się nie zdażyło, żeby chociaż jeden kluczowy zawodnik od nich odszedł, a tylko się wzmacniali bardzo mocnymi zawodnikami.

Alex Ferguson Partyzant

0
01.04.2013 23:41    #13
No raczej że muszę zmieniać skoro zaczynam dostawac 3,4 mecze z rzedu w plecy to trzeba cos zmienic , caly czas jak gram innym menadzerem to Borussia zawsze po pierwszym sezonie zwalnia Kloppa Błaszczykowski jest na liscie transferowej , Barrios chce odejść , Lewandowskiego można sćiagnac za kwote 7-10 mln , GroBkreutz kupiłem z Freiburga bo Borussia go sprzedała im owszem miała jakis nowych zawodników ale zajela w poprzednim sezonie u mnie 7 miejsce... Dzięki za cenne rady ... ;)

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
01.04.2013 23:45    #14
nie zapominaj o prawidlowo dobranym treningu przedmeczowym i ogolnorozwojowym w przebiegu calego sezonu jak i w przygotowaniach przedsezonowych ;)

sCan Partyzant

0
02.04.2013 07:29    #15
Jeśli chcesz gotową taktykę to wypróbuj tę: http://scan.(...)yka.html

Tylko daj się zgrać zawodnikom przez kilka-kilkanaście spotkań i trzymaj się opisu zamieszczonego przy taktyce.. :)

djyazzy11 Partyzant

0
02.04.2013 10:38    #16
Ja gram od niedawna taktyka "modern warfare 442" i jest rewelacyjna...Polecam WSZYSTKIM...Gram Wisla pulawy i ogralem ostatnio Znicz Pruszkow na wyjezdzie 2:1 i Wigry Suwalki u siebie 3:0...Mam dosyc slabych zawodnikow(3 sprowadzilem za darmo) a mimo to mam o wiele czesciej pilke i stwarzam mnostwo okazji...Oczywiscie polecenia przygotowawcze tez jak najbardziej trzeba robic...Pzdr

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.