Sam gram Lechią i nie zarabiam na żadnych sparingach, ponieważ wg mnie jest to nierealne. Skąd biorę kase? Transfery, transfery, transfery! Ułóż sobie taktykę i skład na początku, potem wysprzedawaj kogo możesz(oczywiście nie wszystkich kluczowych) Ja sprzedałem Levona Hayrapetiana za 150tyś euro(zawsze Cracovia chce go na początku pierwszego sezonu), Wiśniewskiego i Pietrowskiego możesz sprzedać(ja tego osobiście nie zrobiłem, zbyt uniwersalni piłkarze), Traore przed okienkiem transferowym(przed okienkiem za 800tyś euro możesz go opchnąć bez problemu). Jeszcze kilku mógłbyś opchnąć za grosze, ale kasa za transfery nie jest tym dochodem, tylko PŁACE. Po tych ''czystkach'' ustawiasz sobie max płace i szukasz graczy za darmo(w centrum transferowym--> status kontraktu to: wygasły lub wygasający(Ci przejdą za pół roku)) Ściągasz takich grajków, a potem ich sprzedajesz. Ja postawiłem na młodych w pierwszej rundzie i pościągałem(5) zawodników, którzy przyjdą do mnie w przerwie między rundami. Po sezonie mam nadzieję 2-3 sprzedać i będą pieniądze na budowanie szkółki, bazy itd. Na razie celuję w środek tabeli, bo teraz skład jest zbyt słaby, a potem będzie zbyt niezgrany, ale za rok puchary co najmniej. Najlepiej nie kupuj zawodników z polskiej ligi, bo są zbyt drodzy na pierwsze 2 lata, potem możesz kupować tanio(czyli jakieś 0.5mln) i sprzedawać kilka razy drożej, co już na pewno doświadczyłeś w FMie
Najnowsze posty