Silny wysunięty napastnik i Szybki LPK w 4-3-1-2

Sammson Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.04.2013, 14:33    #1
Hej

Chcę ustawić 4-3-1-2 które przypominało by ustawienie milanu kiedy grał tam jeszcze Ibrahimovic ale mam problem z dwójką napastników, mam jednego silnego ale niestety co najwyżej średnio grającego głową napastnika i drugiego b. szybkiego ale niepotrafiącego podawać.

Próbowałem ustawić silnego jako cofnięto napastnika a szybkiego jako wysuniętego albo LPK ale to ustawienie się nie sprawdza dlatego chcę ustawić silnego napastnika z przodu a szybkiego nieco zanim tak żeby wbiegał w drugie tempo albo zbiegał na skrzydło, za nimi ma biegać OP dlatego napastników mogę ustawić inacej niż 4-4-2 ale nie wiem jak.

Macie jakieś pomysły?

lancos3-11 Partyzant

0
03.04.2013 15:04    #2
Silny- Odgrywający, podania do nogi
Szybki- CN z atakami z głębi pola na często i wyjścia na wolne pole. Powinno działać

Sammson Partyzant

0
03.04.2013 16:16    #3
Pomysł jest dobry, zobaczę czy fm sądzi tak samo, a cofnięty napastnik powinien mieć zadanie ataku czy wsparcia?

Sammson Partyzant

0
03.04.2013 17:34    #4
Mam jeszcze jedno ważne podanie, jeśli zawodnik dostaje piłkę i od razu bez przyjęcia podaję ją do tego kto mu ją podał zamiast obrócić się i podać ją zawodnikowi będącemu bliżej bramki to z jakiego powodu to robi?

lancos3-11 Partyzant

0
03.04.2013 18:34    #5
[quote="Sammson"] a cofnięty napastnik powinien mieć zadanie ataku czy wsparcia?[/quote]
W tym przypadku raczej ataku Spoko

lancos3-11 Partyzant

0
03.04.2013 18:34    #6
[quote="Sammson"]Mam jeszcze jedno ważne podanie, jeśli zawodnik dostaje piłkę i od razu bez przyjęcia podaję ją do tego kto mu ją podał zamiast obrócić się i podać ją zawodnikowi będącemu bliżej bramki to z jakiego powodu to robi?[/quote]
Silnik meczowy w FM...

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.