Zamiana flag

Brunhoso3115 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.04.2013, 17:19    Pytanie
Zamieniłem w edytorze San Marino z Liechtensteinem żeby stworzyć ligę Liechtensteinu i móc grać w Lidze Mistrzów. Jak zamienić flagi? (tylko to mi zostało, a nie mogę znaleźć tego w edytorze)

Viique Młody aktywista

0
07.04.2013 18:15    #1
By zmienić flagi obu państw wgraj folder 'graphics' do folderu 'Football Manager 2013' który znajduje się w 'Bibliotece Dokumentów'. http://speedy.sh/6PkCn/graphics.rar

Bardziej polecałbym Ci jednak pobranie gotowej ligi (link poniżej) - chyba że żal Ci włożonej pracy w przygotowywaniu własnej ;)
http://thefm(...)-league/

Użytkownik uznał post za pomocny

www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Brunhoso3115 Partyzant

0
07.04.2013 18:42    #2
A coś jeszcze trzeba zrobić? Bo wgrałem folder, ale flagi dalej złe.
W tamtej gotowej lidze Liechtenstein ma stale tylko 1 miejsce w LE, dlatego zamieniłem z San Marino żeby móc grać jak w normalnym kraju.

Viique Młody aktywista

0
07.04.2013 20:01    #3
To przecież też można zmienić w edytorze ^^

Ja tylko zmieniłem nazwę flagi sanmarińskiej na tą z Liechtensteinu i odwrotnie, więc jedyne co trzeba zrobić to po włączeniu gry wyłączyć „buforowanie skórki” i zaznaczyć „odśwież skórkę po zatwierdzeniu zmian”
www.usydus.xn.pl - strona z moimi pracami

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.