Brak zawodników z ekstraklasy przy podglądzie

SpiderFYM Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.04.2013, 23:22    Pytanie
Witajcie
Zacząłem nową karierę, gram w lidze hiszpańskiej Deportivo. Włączyłem też najwyższy poziom rozgrywek ligi angielskiej i polskiej na podgląd.
Problemem jest to że Kiedy wchodzę na jakiś angielski zespół to mam cały, prawdziwy skład to kiedy
wejdę na jakikolwiek zespół z polskiej ekstraklasy to mam 3-4 prawdziwych zawodników a reszta jest stworzona, nierealna i w dodatku zapisana na szaro. Ustawiłem dużą bazę danych..

sxz69 Młody aktywista

0
19.04.2013 23:55    #1
No i nic w tym dziwnego.
W polskich zespołach dominują "szaraki" ze względu na to, iż wybrałeś polską ligę tylko do podglądu. No, a ilość prawdziwych piłkarzy w lidze do podglądu związana jest z ich reputacją. Z racji gry w Premiership piłkarze mają wysoką reputację dlatego widzisz cały skład. Zajrzyj sobie do drużyn rezerw angielskich zespołów to zobaczysz, że też tam szaraki będą, bo po prostu nie mają wystarczającej reputacji. Więc jeśli chcesz mieć kompletne składy w ekstraklasie to musisz zacząć rozgrywkę od nowa ustawiając ją jak grywalną.

SpiderFYM Partyzant

0
20.04.2013 00:10    #2
Myślałem że jeśli ustawię ligę jako podgląd to będą wszyscy zawodnicy z tejże ligi.. Dziwne że np w Wiśle nie ma takich zawodników jak Wilk czy Pareiko, w Legii Koseckiego itd..

SpiderFYM Partyzant

0
20.04.2013 00:12    #3
A jeśli dodam ligę Polską jako grywalną on następnego sezonu?

sxz69 Młody aktywista

0
20.04.2013 00:28    #4
Nie jestem pewny na 100%, ale wydaje mi się, że jakbyś teraz dodał polską ligę jako grywalną to zespoły zapełnią się newgenami. Nie będzie prawdziwych piłkarzy.

mmm Młody aktywista

0
20.04.2013 10:42    #5
dodając teraz polską ligę jako grywalną bedziesz miał normalnie prawdziwych piłkarzy , jedyna róznica to że za sezony w ktorych ich nie było jeszcze w grze dostaną losowe statystyki

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.