Wycofanie zespołu

raku923 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.04.2013, 16:47    Pytanie
Witam, Czy istnieje mozliwosc aby w edytorze wycofac zespol z rozgrywek?? chodzi o to zeby było napisane w grze wlasciwiej ze zespol zostal wycofany?

maiku Partyzant

0
27.04.2013 20:55    #1
Nie ma takiej możliwości z tego co wiem Po co w ogóle ktoś miałby wycofywać zespół w grze?

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
28.04.2013 11:36    #2
Taki ŁKS np. wycofuje zespol. Zaniedlugo tak bedzie z Polonia Bytom. Fajnie jakby wprowadzili zamiast sugar daddy opcje w ktorej nie placac zobowiazan czy wynagrodzen albo majac ogromne zadleuzenie nie dawaliby kasy na konto tylko klub mialby poblemy ze zwiazkiem pilkarskim i ew. degradacja w lidze. Lekka fantazja :D

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 28.04.2013 o godz. 11:37

maiku Partyzant

0
28.04.2013 13:10    #3
No dobra, można coś takiego zrobić, tylko pytanie po co i czy słabsze kluby od razu nie zaczną bankrutować na początku gry? Nie zapominajmy że to tylko gra i masa w niej uproszczeń. Wybaczcie ale ja nie chciał bym żeby nagle okazało się że budowany przeze mnie zespół po pół sezonu musi się wycofać bo zarząd przesadził gdy ustalał budżet płac, albo piłkarze którzy już są w klubie zarabiają za dużo a zarząd nie chce się zgodzić na rozwiązanie z nimi kontraktu. To by była przesada i zupełnie niepotrzebna opcje.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
28.04.2013 19:56    #4
A mnie cos takiego by pasowalo. Samemu musielibysmy np. placić pilkarzom wynagrodzenia albo zrobic cos w stylu wyplata wynagrodzen 15 kazdego miesiaca. Splata pozyczek itd. Wieksze pole do manewru.
Grajac zespolem z San Marino za kazdym razem gdy stan konta spadal ponizej 4 mln to dawali mi 1.8 mln zl na biezaca dzialalnosc... dzialo sie to 5 badz 6 krotnie więc realizmu w tym nie widze zadnego.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.