Problem ze skrzydłowymi i celnością strzałów

kilgor1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.04.2013, 12:03    #1
W każdym meczu celność moich strzałów nie wzrasta powyżej 40%, ostatnio grałem Newcastle z Wolvers (mam rok 2017 i jestem 5 w lidze Wolves 18) po oddaniu 23 strzałów tylko 5 było celnych. W większości meczów wygląda to mniej więcej tak 2 strzały celne na 10. POMOCY.

Druga sprawa, moi skrzydłowi Aaron Lenon i Thomas Ince (Jonas Gutierrez i kilku innych młodszych) zazwyczaj zaliczają mecze z notą poniżej 6.7. Wszyscy inni zawodnicy na boisku mają około 7.5 a oni potrafią mieć 6.5. NIe wiem z czego to wynika bo stwarzają akcje podbramkowy tylko tyle że celność dośrodkowań jest na poziomie 10%.

Blagooo Partyzant

0
30.04.2013 15:44    #2
Być może jest to sprawa obecnej ich formy. Spróbuj może ich na jakiś czas trochę odciążyć stosując polecenie "ataki środkiem pola". Albo zmienić im zadania . nie wiem jakie masz czy np: Skrzydłowy,Def.Skrzydłowy, lub Schodzący Napastnik. Zobacz na jakiej pozycji mają najlepsze predyspozycje+ nastawienie "atak" i "wsparcie"

lancos3-11 Partyzant

0
30.04.2013 16:48    #3
Co do celności strzałów to podania w pole karne daj w poleceniach meczowych i strzały z dystansu na rzadko. Ja mam skuteczność cel strz. ok. 60 procent. A co do wrzutek może chodzi o napastnika. Sprawdź jego wzrost. Jak jest mały to wrzuty są wporzo, ale napadzior przegra głowę z wieżowcem rywali. A jak napastnik ma wzrost to nie wiem.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
01.05.2013 00:19    #4
podania w pole karne nie zawsze dzialaja, szczegolnie jak co innego pilkarze maja na swoich indywidualnych suwakach.
Czasami te opcje maja tylko nazwe a nie dzialaja tak jak my tego chcemy ;)

kilgor1 Partyzant

0
01.05.2013 10:01    #5
Skrzydłowi grają na swoich najlepszych pozycjach (obaj skrzydłowi) i ich brak formy ciągnie się już przez półtora sezonu. Napadziora mam 190 cm i gra w powietrzu 15 więc raczej nie jego wina. Praktycznie w każdym meczu daje polecenie podania w pole karne ale jakoś nie poprawia to celności ;/

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
01.05.2013 12:21    #6
Zmien styl gry na inny, niepodporzadkowany pod napastnika bo rywale mogli sie juz obeznac w tej taktyce ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution