Pusty raport scouta

Mordix Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
03.05.2013, 23:56    Pytanie
Witam.

Mam dość poważny problem, otóż scout opracowujący raport na następnego rywala jest... pusty. Tak wygląda:

http://image(...)045.png/

Jak widać na ss, zero przydatnych informacji. Dodam że ten problem prawdopodobnie występuje tylko z klubami z którymi gram w lidze. Puchary, euro, sparingi itp. - tu zaistniałego problemu nie ma, proszę:

http://image(...)237.png/

Scout opracowujący raporty ma wystarczające zdolności do tego zadania, poza tym próbowałem innymi, zawsze jest tak samo. Posiadam oryginalnego fm'a 12.

Prosiłbym o pomoc.

//Edytowano 4 razy, ostatni raz 03.05.2013, 23:59

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
04.05.2013 02:58    #1
Wysylales ponownie scouta?
Masz wszystko aktualne pobrane, jaka wersja gry(patcha)? Napisz jak modyfikowaleś gre, co wrzucaleś(typu facefacki)
Bez tego raczej nikt Ci nie pomoże, sam nie wiem dlaczego cos takiego Ci wyskoczylo :P

Mordix Partyzant

0
04.05.2013 15:11    #2
Scouta odwoływałem, brałem innego, lepszego, ale i to nie pomagało. Wersja 12.2.0, jedynie co ściągałem to skórka - steklo2.

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 04.05.2013 o godz. 15:13

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.