Witam, jak w temacie - dorwałem się do demka 2013, żeby zaliczyć jeszcze jedno podejście i się przekonać lepiej, czy gra warta ceny. Prowadzę Real Madryt i mam cholerny problem z foszkami zawodników. Dałem sobie najniższe doświadczenie, coby nie było za prosto, zgarnąłem SPCH po zwycięstwie u siebie 2:0, w lidze prowadzę mając 6 pkt nad Katalonią, w LM drugi (porażka z P$$$G i Dortmundem, obydwie frajerskie, 9 pkt po 5-ciu meczach). A moje gwiazdeczki (Pepe, Ronaldo, Jese, Benzema, Baptistao) mają foszka. Dostali grzywny za beznadziejną (by nie rzec pejoratywniej) grę i wielce obrażeni. W rozmowie prywatnej byłem spokojny i wyjaśniłem im, że nie żałuję grzywien i nie będę się cofał przed kolejnymi. Jese do tego ubzdurał sobie, że jest kozłem ofriarnym, że gra za mało itd. Leo się znowu obraził, bo jest napastnikiem, w 10 spotkaniach nie trafił do bramki (pieprząc kilka setek) i uważa to za całkowicie normalne.
Da się jakoś zapanować nad tymi foszkami małych gówniarzy, czy znowu research dał dupy i wpisał wszystkim w Realu profesjonalizm 1 i kontrowersyjność 20 i któryś rok z rzędu fapie pauki nad Katalonią i jej super sportowym zachowaniem (przykładów już nie wymieniam, limit nie pozwoli)?
Da się jakoś zapanować nad tymi foszkami małych gówniarzy, czy znowu research dał dupy i wpisał wszystkim w Realu profesjonalizm 1 i kontrowersyjność 20 i któryś rok z rzędu fapie pauki nad Katalonią i jej super sportowym zachowaniem (przykładów już nie wymieniam, limit nie pozwoli)?
Najnowsze posty