Ekstraklasa

lancos3-11 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.05.2013 20:46    #321
[quote="sxz69"]
Pytanie tylko czy te dodatkowe 7 meczy wniesie jakiś pozytyw w rozgrywki.
[/quote]
Oczywiście. Lech znów będzie miał szanse na Mistrza (kosztem legii), Podbeskidzie na utrzymanie, a Górnik na puchary. A tabela taka płaska, że praktycznie to Wisła czy Widzew mają realne szanse na LE Spoko

zolahc Młody aktywista

0
22.05.2013 21:33    #322
lancos zmiany dopiero od przyszłego sezonu, pozdro :)

lancos3-11 Partyzant

0
22.05.2013 21:37    #323
[quote="zolahc"]lancos zmiany dopiero od przyszłego sezonu, pozdro :)[/quote]
Nie zorientowałem się :pickard2: . Czyli Legia mistrzem :angry:

WariatCFC Młody aktywista

0
26.05.2013 09:38    #324
10 tytuł mistrzowski Legii stał się faktem :)

W przyszłym sezonie złota gwiazdka :)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 26.05.2013 o godz. 09:38

[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
28.05.2013 22:09    #325
purumpurumpurumpurum
purumpurumpurumpurum
purumpurumpurumpurum
puruuum purumpumpum

http://pzpn.(...)ucharach

czarne koszule out zgodnie z przewidywaniami GieKSy sprzed kilku miesięcy :D

sebaraul Partyzant

0
28.05.2013 22:42    #326
Polecam znaleźć oficjalne oświadczenie Króla w tej sprawie.
Powiem szczerze, że złościłem się i to nieźle na tego pacana dopóki go nie przeczytałem...
Wtedy dostałem ataku śmiechu...

Tak czy siak:
Polonia nigdy nie zginie!
Nieważne czy wygrywasz czy przegrywasz.
Ważne jak grasz.

zolahc Młody aktywista

0
28.05.2013 22:56    #327
fajnie, moze Polonia bedzie sie w takim wypadku mierzyc z druzyna z mojej miejscowosci, ewentualnie jakas sasiednia :) powoli to sobie wyobrazam... ;)

WariatCFC - tytul #9 tak na marginesie ;)

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
0
28.05.2013 23:21    #328
[quote="sebaraul"]Polecam znaleźć oficjalne oświadczenie Króla w tej sprawie.
Powiem szczerze, że złościłem się i to nieźle na tego pacana dopóki go nie przeczytałem...
Wtedy dostałem ataku śmiechu...

Tak czy siak:
Polonia nigdy nie zginie![/quote]

Czyżbyś miał na myśli to: http://polon(...)717.html ? :)

Swoją drogą nie zazdroszczę takiego głupiego właściciela. Polonio wracaj do Ekstraklasy jak najszybciej!

sebaraul Partyzant

0
28.05.2013 23:37    #329
Tak, dokładnie to, można się pośmiać, prawda? ;)
Nieważne czy wygrywasz czy przegrywasz.
Ważne jak grasz.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
28.05.2013 23:39    #330
sebaraul, to chyba z Tobą przekłucałem się kilkanaście tygodni wstecz... u nas sprawa była prosta, król jest pusty, liczy na hajs z eX i za transmisje TV. (przy okazji okazało się że tą kasę scedował na jakąś bydgoską firmę żeby mieć na "bieżącą działalność" czyli przelanie sobie hajsu gdzieś na Kajmanach ;))
Liczy, że każdy wokół będzie płacił na klub tylko nie on. Potem sprzedaje najwięcej zarabiających zawodników za śmieszny hajs, albo kozaczy że nie sprzeda zawodnika za x mln a potem puszcza go po cenie jakby sprzedawał tone ziemniaków (przekoloryzowałem) :D
Dalej nie rozlicza się z kontrahentami i gada o przelewach ze swoich spółek przy okazji mówiąc, że w Katowicach to mielibyśmy raj z nim (fak aut mr king!) Dalej coś kręci, że załatwi. że będzie hajsik za 2 dni. za tydzień, że coś tam a na końcu wypina się i mówi że nie miał sponsorów i że gadał z 100 firmami.(buahahaha). U nas też miał tyyylu potencjalnych kontrahentów a jakoś nigdy tej GieKSy nie wspierali. On odszedł a w GieKSie wreszcie są sponsorzy. Następny klub zmierzający do bankructwa to Ruch a za nim przyszły spadkowicz Widzew w którym nikt poważny nie zagra bo mają limit płac 5k miesięcznie dla nowych graczy na przyszły sezon. Ciekawe jakie transfery zrobi Legia żeby podbić europę z Lechem. Może w końcu zakupią jakiś solidnych obcokrajowców a nie będą osłabiać konkurencję w lidze :)

"taka sytuacja"

Polonia wraca na swoje miejsce! Wykupili sobie ekstraklasę od Groclinu czego nie powinni robić(w świetle sportowym). Pewnie jakiś interes w tym miał Wojciechowski żeby sprzedać klub za jakiś hajs i pozbyć się kłopotów ew. umoczyć klub do końca nabijając nań długi.

jeszcze raz:
seba, takich wywiadów jak był w katowicach też miał kilka, zawsze smieszne były bo chop jest pusty w ryj :D

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 28.05.2013 o godz. 23:42

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution