Orientuje się ktoś z Was czy jest szansa dostać się na studia dziennie w wieku od 25 do 28 lat a nawet wzwyż ? Wiadomo młodzi uczniowie  wieku od 19 do 20 lat są przyjmowani ale głownie mi się rozchodzi czy są jakieś progi wiekowe na dostanie się na dzienne ? Czy raczej w rekrutacji tacy wiekowo ludzie nie są brani pod uwagę ? Bo na studia zaoczne to raczej bierze się kogo popadnie bo wiadomo - płacenie za swoje studia.Byłbym wdzięczny za pomoc i proszę mnie nie wyśmiewać po prostu chciałbym wiedzieć  ?
?															        
							 ?
?															        
![:] :]](/upload/emots/krzywy.gif) 
															         Bo mi się wydaje że chyba nie ;p mi tam nie trzeba kończyć 3 kierunków chciałbym dostać się na AWF a w tej sesje wiosennej nie podejmowałem pójścia na maturę dopiero jestem zdeterminowany pójść za rok i ją zdać ( wtedy będę miał już 25 lat ) i dlatego zastanawiam się czy się dostanę na dzienne mimo swojego wieku
 Bo mi się wydaje że chyba nie ;p mi tam nie trzeba kończyć 3 kierunków chciałbym dostać się na AWF a w tej sesje wiosennej nie podejmowałem pójścia na maturę dopiero jestem zdeterminowany pójść za rok i ją zdać ( wtedy będę miał już 25 lat ) i dlatego zastanawiam się czy się dostanę na dzienne mimo swojego wieku  chyba że coś źle zrozumiałem
 chyba że coś źle zrozumiałem  

Facebook
 Facebook Twitter
 Twitter YouTube
 YouTube Twitch.tv
 Twitch.tv RSS
 RSS
Najnowsze posty