Problem z wypożyczeniami.

Cinek1013 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.06.2013, 23:36    Pytanie
Witajcie !
Mam mały problem, zacząłem 4 sezon Aston Villą w FM 12, i pojawiło się kilku bardzo ciekawych newgenów których nie chcę oddać komputerowi a niezbyt mam z nimi co zrobić. Kupiłem już czterech, i tutaj moje pytanie, na pierwszy skład są za słabi a żeby grali w lidze to jest ciężko bo mam na każdą pozycję po zmienniku których mi szkoda odstrzelić. Lepiej ich wypożyczyć, ogrywać w rezerwach z treningiem pierwszej drużyny czy jakoś inaczej to zrobić ?
Jeśli najlepiej byłoby wypożyczyć to na co w szczególności zwracać uwagę ? Na status zawodnika w klubie do którego wypożyczam(np. zmiennik) czy na coś innego np niewiem bazę treningową ?
Jeśli ktoś mógłby mi pomóc w tym małym problemie to byłbym bardzo wdzięczny. Chyba że dysponujecie jakimiś testami czy czymś w tym rodzaju to byłoby bardzo fajnie.
Z góry dzięki za pomoc.

machaj88 Młody aktywista

0
20.06.2013 10:22    #1
Anglia to, ze tak powiem, moj konik. Zawsze wypozyczaj, zawsze. Najlepszy klub do ktorego ma pojsc zawodnik, to taki, ktory prezentuje dobry poziom pilkarski, im wyzsza liga, tym lepiej. Musi miec dobra baze treningowa, no i zawodnik musi byc kluczowym elementem tej druzyny, wystepowac w kazdym meczu. Warto przyjrzec sie zawodnikom grajacym juz w tym klubie, na tej samej pozycji - czy sa w stanie mlodzika wygryzc ze skladu.

Podsumowujac - wysoka liga, wysoka pozycja w lidze, dobra baza treningowa, gwarancja czestych wystepow.

Użytkownik uznał post za pomocny

Cinek1013 Partyzant

0
20.06.2013 11:50    #2
Aha, ale co brać pod uwagę w pierwszej kolejności ? Bo aktualnie nie mogę sobie pozwolić na klub który spełniałby wszystkie te wymagania. Moi newgeni są jeszcze zbyt słabi aby grać nawet na zapleczu Premier League, a niżej ciężko o coś z dobrą bazą i dobrą pozycją w lidze no chyba że już coś się znajdzie to znów nie chcą przejść.

machaj88 Młody aktywista

0
20.06.2013 12:05    #3
Najwazniejsze sa czeste wystepy.

Użytkownik uznał post za pomocny

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution