Nowy Sufler v. 3.7 - mała rzecz, a cieszy

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.08.2006, 11:07    Pytanie
Ponieważ ostatnio dużo wszyscy narzekaliśmy (i Wy - drodzy Czytelnicy, i my), postanowiliśmy odświezyć formułę Suflera.

Najważniejsze zmiany:
- Udział w Suflerze brać mogą tylko osoby zalogowane (dotyczy to zarówno zakładania tematów jak i odpowiadania na już istniejące)
- Aby lepiej zobrazować problem, do swojego postu można dołączyć obrazek - format JPG/GIF. Używajcie tej opcji rozsądnie, tylko wtedy, gdy zgranie obrazka MA FAKTYCZNY WPŁYW NA ZOBRAZOWANIE PROBLEMU!
- Zupełna nowość: w Suflerze pojawiły się KOMENTARZE! Jest to swoista rewolucja na naszej rewolucyjnej stronie. Od teraz system komentarzy (w tej chwili wyłacznie newsów) jest zintegrowany z Suflerem. Jeżeli ktoś skomentuje wiadomość w Newsroomie - komentarz ląduje na liście tematów w Suflerze. Docelowo w ten sposób zrobione będą komentarze z wszystkich sekcji na CM Rev.
- Personalizacja - zalogowani użytkownicy mogą wyłączyć / właczyć działy, jakie chcą żeby się wyświetlały - wystarczy zaznaczyć checkbox lub go odznaczyć
- Duża zmiana: jeżeli ktoś dopisze się do istniejącego już tematu, temat ten wędruje na samą górę listy wątków. Nie trzeba zakładać 100 nowych tematów, wystarczy dopisać się do już istniejącego, aby ten był widoczny na górze.
- Odświeżony wygląd

Póki co jest to wersja beta nowego systemu, zmieni się jeszcze kilka rzeczy (między innymi poprawimy wygląd wątku). Brakuje chwilowo zasad i FAQ - lada godzina / dzień będzie on dostępny.
Wkrótce (po zakończeniu wszystkich prac) będzie napisany news podsumowujący na stronie głównej, tutaj także dam stosowną informację.

Lista zmian planowanych na najbliższy czas:
- bbcode (pogrubianie, podkreślanie, itd.)
- możliwość cytowania postów
- nowy wygląd tematu (wątku) - będzie czytelniejszy, ładniejszy
- zaawansowana wyszukiwarka
- komentarze ze wszystkich sekcji na CM Rev (Artykuły, FM 2006 [talenty], Grafika, itd.)
No, i jak się podobają zmiany? :-)
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
0
27.12.2007 15:30    #180

Rad717 Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.12.2007 15:38    #181
A to i ja se pocwicze a co
ta sama strona

darek.fm@onet.eu Przodownik pracy

0
29.12.2007 14:49    #182
najlepsza strona na swiecie
jeszcze tylko 1 punkcik i bede zolnierzem.

boro92921 Przodownik pracy

0
29.12.2007 14:52    #183

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
04.02.2008 14:38    #184
Dużo ostatnio pytam. Mam nadzieję, że nie jest to uciążliwe. Czy możliwe jest aby na Suflerze była możliwa edycja swoich postów, automatyczne "ubijanie się" postów np. jak jeden użytkownik napisał jeden pod drugim, i ostatnie coś takiego aby można było sobie kliknąć na użytkownika i zobaczyć jakieś podstawowe informacje o nim np. nr GG, jeżeli poda itp. ? Czy ewentualna odmowa jest spowodowana względami technicznymi czy ideeowymi co do funkcjonalności Suflera?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Ylv Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
04.02.2008 14:41    #185
Edytowanie postów nie przejdzie, jak ktoś napisze jakąś głupotę, to zedytuje posta i już.

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
04.02.2008 14:51    #186
Nooo wlasnie ktos zapyta o cracka zobaczy ze jest 'najazd' na niego i edytuje post. Co do 2 pytania tez uwazam ze moglyby byc tak jakies informacje o userach. Jak klikam na kogos nick wczytuje mi sie strona glowna...

Jose Mourinho JR Młody aktywista

0
06.02.2008 14:59    #187
Zgłaszam błąd w komentarzach do grafiki. Autor I postu może przyznawac punkty(wiem o tym bo przyznałem dlatego jestem pomarańczowy).

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.02.2008 16:22    #188
Ale nie jest to zapisane w regulaminie i nie powinna być przyznana żadna kara.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
06.02.2008 16:26    #189
Jest o punktach w ramach oszustw w ramach zakładnia nowych kont. Jednak według mnie kara Reakcjonista nie jest adekwatna co do popełnionego czynu. Przecież to tylko kilka punktów. Jednak to tylko moja opinia, nie mająca wpływu na żadne decyzje - ostatnio się niektórzy oburzyli, że niby udaje admina to chyba będe musiał takie coś wpisywać do każdej wypowiedzi.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.