POSADA - POMOCY!!

nawalamy222 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.06.2013, 23:38    Pytanie
Witam! Posiadam w galerii sław 55 punktów menago. Gram w Lechu poznań i w ciągu 3 lat zdobyłem 2x mistrzostwo Polski, 2x superpuchar i 1x puchar, dodatkowo dwa razy zakwalifikowałem się do LM i raz do LE. Moim marzeniem jest prowadzenie Szachtara Donieck(dominacja na krajowym podwórku, regularna gra w LM więc łatwo można punkty menago uzbierać), ale nie wiem jak mogę postarać się o posadę w tym klubie. Jak mogę to zrobić, bo jak wchodzę na "biuro pracy" to nie ma żadnej oferty z Szachtara, a bardzo mi zależy na prowadzeniu tej drużyny. Da rade w jakiś inny sposób? Proszę o pomoc.

Egomaniac Partyzant

0
24.06.2013 23:40    #1
Możesz dodać nowego menadżera, tylko że będziesz startował od zera.
Możesz też czekać aż zwolnią dotychczasowego trenera i złożyć podanie o pracę.
`To co chciałbym umieć wyjaśnić, to gotowość, jaką mają piłkarze i jaką ja też miałem, żeby iść za nim aż na koniec świata` - Jorge Costa o Jose Mourinho

nawalamy222 Partyzant

0
24.06.2013 23:44    #2
Nie chce właśnie zaczynać od nowa, tylko kontynuować tym menadżerem. Uważam, że Szachtarem mogę łatwo wygrywać trofea na Ukrainie i grać regularnie w LM. Gram uczciwie, nie chce żadnych obejść czy coś, prosze o pomoc.

matias9102 Partyzant

0
24.06.2013 23:49    #3
jezeli nie chcesz zadnych obejsc to nie pozostaje nic innego jak czekanie az menadzer szachtaru zostanie zwolniony i zlozyc wtedy podanie innej opcji bez obejsc chyba nie ma:)

nawalamy222 Partyzant

0
24.06.2013 23:51    #4
kurde troche lipa bo Frank De Boera raczej nie zwolnią tym bardziej że widziałem że status jego posady jest "spokojny" :( a w jakim przypadku mogą zwolnić trenera Szachtara?

matias9102 Partyzant

0
24.06.2013 23:55    #5
moze mu sie kontrakt skonczyc i nie zostanie przedluzony np ,ale w szachtarze z ktorym odnosi sukcesy to tak szybko pewnie nie nastapi.jezeli chcesz to przyspieszyc dodaj managera obejmij szachtar a nastepnie przejdz na emeryture i zloz podanie o prace tym menadzerem ktorym prowadzisz lech poznan,to takie male obejscie inaczej sie nieda

nawalamy222 Partyzant

0
24.06.2013 23:56    #6
czyli jak stworze nowego menadżera i zapisze sobie tak jak mówisz to podczas gry na pierwszym savie(moim pierwszym menadżerze) posada w Szachtarze będzie wolna i będe spokojnie mógł ją przejąć? :D

matias9102 Partyzant

0
24.06.2013 23:59    #7
no jesli dodasz nowego menadzera obejmiesz szachtar poczym przejdziesz na emeryture no to posada w szachtarze bedzie wolna i menadzerem z lecha bedziesz mogl zlozyc podanie o prace ale nie jestem pewien na 100 procent czy Twoje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone z Lecha do szachtara nie wiem nie probowalem sprobuj

nawalamy222 Partyzant

0
25.06.2013 00:00    #8
a 55 punktów menago starczy żeby mnie przyjęli tam? A jeśli nie do Szachtara to jaki klub polecacie?

Jerry.Szn Partyzant

0
25.06.2013 10:20    #9
Szachtar jest konkretny. Doskonała baza treningowa, super obiekty młodzieżowe. W FM12 udało mi się tam dostać. Prowadziłem Pogoń Szczecin kilka sezonów. Miałem mistrza,puchar.superpuchar. Grałem w LE i w LM, ale bez jakiś większych sukcesów. Kiedyś prosiłem o kolejny klub patronacki, padło na Szachtar. Wypożyczałem od nich młodych grajków, a jak oni do mnie zsyłali to starałem się ich wykorzystywać, aby nie było lipy. W końcu Mircea Lucescu poszedł na emeryturę, a ja złożyłem podanie. Zaproponowali mi prowadzenie. Pograłem Szachtarem chyba 11-12 sezonów. LM wygrałem chyba 10 razy, raz LE gdy nie udało się wyjść z grupy w LM:P Po czym zwyczajnie zrobiło się nudno. Dominacja absolutna ;) Pewnego sezonu nawet Dynamo Kijów spadło z ligi. Po roku awansowali dzięki wypożyczeniom moich zawodników z rezerw:) Wilian był głównym rozgrywającym przez te wszystkie lata, grał u mnie do 34 roku życia;)
Pozdrawiam

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution