Beznadziejna sprawa z reputacją...why?

korona73 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.06.2013 11:00    #21
Dzięki za pomoc :)
Zauważyłem też dziwną rzecz. Tak jak pisałem kiedyś 9 zawodników na raz chciało transferu to się zgodziłem. Oczywiście mieli kontrakty na kilka lat jeszcze, teraz wszyscy już chcą zostać. Wystarczy w momencie jak mają dobry humor i niedaleko do końca kontraktu przedłużać go. Tak robiąc będą u mnie do końca kariery, a mieli 18 lat jak przychodzili :)

Jeżeli chodzi o reputację to mamy ligi: Szkocka,Ukraińska, Grecka gdzie jest po 1-2 kluby bardzo mocne, a reszta średniaki i oni mogą sprowadzać mocnych graczy, dlatego po kilku-kilkunastu latach w lidze polskiej też powinien być taki hegemon (jak teraz np. Legia). Dlatego fajnie jakby autorzy to usprawnili, bo to by było logiczne i prawdziwe :)

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
0
29.06.2013 12:12    #22
Co do pierwszej kwestii - są jednak tacy piłkarze, którzy za nic nie chcą przedłużyć kontraktu, mimo sukcesów i znacznej podwyżki; po prostu nie chcą dłużej grać w tak słabej lidze. Wtedy najlepiej jest sprzedawać rok przed wygaśnięciem umowy - z niewolnika nie ma pracownika.

Co do kwestii ligi ukraińskiej, szkockiej, greckiej... Nie przechodzą tam jednak zawodnicy z absolutnego topu! W Szachtarze są to Brazylijczycy ,lecz tacy raczej na dorobku, do Celticu czy Panathinaikosu też nikt topowy nie przyjdzie. Bo Djibril Cisse - to z całym szacunkiem - nie był topowy na świecie gracz. Wyjątek to liga rosyjska - naprawdę mocna, stać ją było na sprowadzenie za potężne pieniądze Hulka i Eto'o. Ale jednak w polskich realiach nigdy nie będzie Cię stać, by płacić pensje powyżej 10 mln euro rocznie....

korona73 Partyzant

0
29.06.2013 13:52    #23
Można by długo dyskutować, np. teraz Śląsk (w FMie) przejmuje jakiś miliarder, Legia wchodzi do LM dzięki moim wynikom i mamy 3 kasiaste kluby w lidze polskiej..ta reputacja powinna skoczyć..do tego stadiony i bazy treningowe na wysokim poziomie :) ale może zostawmy tą kwestię, oby mi się nie znudziło. Ciekawe jak to jest zacząć w najniższej angielskiej, a potem wejść do PL...tam ta reputacja może dojść do tej Man Utd itd...grał ktoś?

I na koniec pytanie: chcę żeby mi pokazywało wyniki rezerw i L Europejskiej dodałem subskrypcję, a nic mi nie pokazuje w wiadomościach, ani wyników :) why?

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
29.06.2013 14:50    #24
[quote]Ciekawe jak to jest zacząć w najniższej angielskiej, a potem wejść do PL...tam ta reputacja może dojść do tej Man Utd itd...grał ktoś?[/quote]

Dokończę sezon to powiem :P

Z subami coś nie tak jest bo nie pokazuje wyników dopiero 1/4 finału jest pokazywana ;/

korona73 Partyzant

0
29.06.2013 15:10    #25
[quote="myfunnygame"]

Dokończę sezon to powiem :P

[/quote]

To podgoń, bo weekend :P a tak serio to chyba bym wtedy zaczął w tej angielskiej i miał jakiś cel :) bo polska dobija...

robal15 Młody aktywista

0
29.06.2013 15:12    #26
[quote="myfunnygame"]
Z subami coś nie tak jest bo nie pokazuje wyników dopiero 1/4 finału jest pokazywana ;/[/quote]

Bo pewnie masz ustawione, aby pokazywało od 1/4.:P

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 29.06.2013 o godz. 15:12

"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

korona73 Partyzant

0
29.06.2013 15:38    #27
[quote="robal15"][quote="myfunnygame"]
Z subami coś nie tak jest bo nie pokazuje wyników dopiero 1/4 finału jest pokazywana ;/[/quote]

Bo pewnie masz ustawione, aby pokazywało od 1/4.:P[/quote]

Klikam na świat, potem Europa i Puchar Euro i subskrypcja. Gdzie jest opcja od którego momentu ma pokazywać?

0
29.06.2013 16:55    #28
Tam jest opcja że główne fazy albo początkowe i jakkolwiek nie dam to zawsze jest tak samo... jeszcze sesja nie skończona przyszły weekend do ogarnięcia :D
To o treningach też porobię bo niektórzy jeszcze mają z tym problem.

korona73 Partyzant

0
30.06.2013 16:37    #29
Jak usunąc dostępność zawodnika dla rezerw? Koleś gra u mnei cały mecz,a potem następnego dnia w rezerwach, a tam jest tylko opcja żeby grał 45 min lub więcej a nie ma żeby go usunąć z dostępności dla rezerw.

0
30.06.2013 22:18    #30
Kliknij w niego i usun zaznaczenie dostepny dla zespołu rezerw? Albo przenieś do rezerw i wrzuć spowrotem do głównego składu. Chyba że dałeś go do odbudowy formy do składu rezerwowego to moze jest zablokowane to.

Pokombinuj i daj znać jak efekty :P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.