Polskie młode talenty w... Kluczborku

Martianho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.06.2013, 00:45    #1
Witam, prowadzę MKS Kluczbork w fm2011. Mam pytanie, gdyż nie posiadam tam jako takiej drużyny rezerw, a drugą drużynę która jest w niegrywalnej lidze okręgowej. Tutaj moje pytanie, jak postąpić z młodymi talentami, którzy są już za starzy na U-18? Dawać ich tam do drugiej drużyny(drużyna niby coś gra, bo widać, że mają rozegrane mecze, jednakże nie można ujrzeć przeciwników ani wszelkich statystyk), gdzie nie mam kontroli nad ich reżimem treningowym czy starać się ich wypożyczać? I pytanie czysto teoretyczne, czy jak są w tej drugiej drużynie, gdzie nie panuję nad ich reżimem treningowym to korzystają z tych samych trenerów których ma pierwsza drużyna i drużyna U-18, czy trenują bez trenerów (czyli mizernie w skrócie :p )? Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi :)

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
29.06.2013 09:33    #2
Jak dobrze pamiętam to zawodnik mający kontrakt młodzieżowy trenuje z trenerami młodzieżowymi(trener u-18), pozostali trenują z trenerami głównymi.
Wejdź w trening i przejrzyj na jakiej liście są. Ogólnej czy młodzieżowej ;)

Martianho Partyzant

0
29.06.2013 23:57    #3
Tzn mi właśnie o to chodzi, że jak dam ich do "klubu patronackiego MKS II Kluczbork" to znikają mi z listy treningowej, więc trenują w takich warunkach jakie daje MKS II Kluczbork, tyle, że MKS II Kluczbork ma takie same warunki jak MKS Kluczbork i pytanie czy trenerzy też wtedy sprawują pieczę nad chłopakami w II drużynie. :)

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.06.2013 10:37    #4
a w tym "MKS 2" masz zakładkę trening? Wejdź może w profil gracza i zobacz jaki trening prowadzi.

PS Słabszy zespół to zespół filialny, lepszy - patronacki(bo obejmuje patronat nad słabszym).

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.