Pytanie o trening taktyczny

hulk69 Wróg ludu

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 3
0
15.07.2013, 15:10    #1
Siema, jak to jest z treningiem taktycznym, bo przykładam do tego sporą wagę, jeśli mam cały tydzień ustawiony na bardzo wysokim poziomie, to trenuje mi sie tylko taktyka ta która jest aktualnie ustawiona dla pierwszego składu, a pozostałe nie, tak ? bo mam 3 taktyki ofensywne i jedną defensywną, a jestem między sezonami i chcę troche formacje poprawić/testować w sparingach ?

Jerry.Szn Partyzant

Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.07.2013 18:59    #2
Gdzie masz ustawioną taktykę? Na ogólnym czy meczowym?
Trening tygodniowy wpływa na wzrost atrybutów. Ustawiaj jedną opcję na 4 tygodnie. Po każdym miesiącu przyjdzie raport o postępach zawodników.
Znajomość taktyki poprawia się tylko w treningu meczowym. Zawodnicy będą poznawać trzy taktyki jednocześnie. Im większy dasz nacisk na trening meczowy, tym szybciej taktyki zostaną poznane.

Właśnie jestem w przygotowaniach do nowego sezonu i tak wygląda mój trening.

http://zapod(...)png.html

Trening meczowy dałem już na maxa. Był na minimum bo przygotowywałem ich pod kątem kondycyjnym. Teraz czas na taktykę.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 15.07.2013 o godz. 19:03

hulk69 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
0
15.07.2013 19:18    #3
czyli taktyka na ogolnym nic nie daje ? mialem 2 tyg na ogolnym taktyke ale teraz lece kondycje no i zgranie zespołu, ps. też kiedyś grałem Vitesse :P

Jerry.Szn Partyzant

Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.07.2013 20:45    #4
Taktyka na ogólnym daje tyle, że poprawia atrybuty psychiczne. A to bardzo ważne. Ja ignoruję piłkarzy, którzy są słabo wyszkoleni pod względem atrybutów psychicznych. Wole mądrego drewniaka, niż technicznego głupola ;)

Vitesse zaje8ista ekipa ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.